To je to što me zanima!

Zapalio se kat kuće u Puli, u Buju potpuno izgorjela baraka

U drugom požaru koji je izbio u petak 21. lipnja oko 17.40 sati, u mjestu Kremenje na području Buja, u potpunosti je izgorjela baraka u kojoj je vlasnik držao građevinski materijal i alat
Vidi originalni članak

U Puli je 22. lipnja u popodnevnim satima, izbio je požar na gornjem katu kuće u Širolinoj ulici, požar se proširio na krovište, a koje je također izgorjelo. Policija je u nedjelju s inspektorom zaštite od požara obavila prvi dio očevida, no uzrok požara nije se mogao utvrditi te će se očevid nastaviti kroz ponedjeljak u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''. 

Materijalna šteta koja je nastala  vlasnicima u dobi od 39, 42 i 45 godina zasad nije poznata.

U drugom požaru koji je izbio u petak 21. lipnja oko 17.40 sati, u mjestu Kremenje na području Buja, u potpunosti je izgorjela baraka u kojoj je vlasnik držao građevinski materijal i alat. Policija je nakon očevida zajedno s inspektorom zaštite od požara utvrdila da je uzrok požara bio plamen nepoznatog porijekla. Materijalna šteta koja je nastala 43-godišnjem vlasniku procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare