To je to što me zanima!

Zapalio se vlak koji je prevozio kemikalije, evakuirali 300 ljudi

Požar je doveo do niza eksplozija željezničkih vagona zbog čega su se vlasti odlučile evakuirati stanovnike koji žive blizu. Trenutno nema opasnosti za ljude
Vidi originalni članak

Više od 300 ljudi evakuirano je iz svojih domova u Belgiji nakon što se zapalio teretni vlak koji je prevozio kemikalije. Vlak je oko dva sata iskočio iz tračnica između gradova Schellebelle i Wetteren, a srećom nitko nije ozlijeđen. 

Požar je doveo do niza eksplozija željezničkih vagona zbog čega su se vlasti odlučile evakuirati stanovnike koji žive blizu mjesta nesreće.

Vlak je iz Nizozemske putovao prema luci Gent-Zeehaven, a požar su kontrolirali vatrogasci koji su ostavili vagone da izgore jer bi gašenje vodom oslobodilo toksični dim. Ljudima je policija naredila da vrata i prozore drže zatvorenima, a u ovom trenutku, prema tvrdnjama vlasti, nema opasnosti za javnost., piše RT.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JacquesDerom 04.05.2013.

    Novinar , belgijski mediji pisu da imaju dva mrtva i 14 ozljedjenih.

  • JacquesDerom 04.05.2013.

    Da se ovo dogodilo u RH , na silu bi nasli krivca a direktoru zeljeznice bi odvalili 5 godina cuze.

  • shumy19 04.05.2013.

    nevjerovatno da niste bili u stanju napraviti niti jedan jedini članak o današnjem danu sv. Florijana i mimohodu vatrogasaca iz Savske do trga... bitno da se o Avi i njoj sličnima, piše svaki dan... sramota... svim vatrogascima sretan dan sv. Florijana!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare