To je to što me zanima!

Zapaljen Audi Q7 na Vrbiku: Polio ga tekućinom i pobjegao

Muškarac u tamnijoj trenirici sa šiltericom, koja mu je prekrivala i dio lica, polio je tekućinom haubu Audija te je zapalio. Nakon što je podmetnuo požar, pobjegao je u nepoznatom smjeru
Vidi originalni članak

Čula se eksplozija poput nekog polutupog udarca, a potom se vidio gusti dim, rekla nam je čitateljica.

Na zagrebačkom Vrbiku planuo je Audi Q7 čeških registracija u srijedu oko 10.30 sati. Stanare obližnjih zgrada uznemirio je crni gusti dim koji se širio ulicom te pucanje stakla i automobilskih guma.

- Osjetio sam smrad paljevine u stanu te sam izašao na balkon. Vidio sam buktinju koja je zahvatila prednji kraj automobila i susjede koji su vatrogasnim aparatima gasili požar. No ubrzo su stigli vatrogasci koji su spriječili daljnje širenje vatre - ispričao je očevidac.

Nasreću, u požaru nitko nije ozlijeđen, no na automobilu, koji stoji oko 800.000 kuna, počinjena je veća šteta koja se, prema prvim informacijama, procjenjeuje na oko 50.000 kuna. Kako doznajemo, muškarac u tamnijoj trenirici sa šiltericom, koja mu je prekrivala i dio lica, polio je tekućinom haubu Audija te je zapalio. Nakon što je podmetnuo požar, pobjegao je u nepoznatom smjeru. Nedaleko od izgorjelog automobila nalazi se i nadzorna kamera koja bi policiji mogla pomoći u otkrivanju počinitelja. Vlasnik Audija je vlasnik noćnog kluba Nec, poznatog po “narodnjacima” u Veslačkoj ulici.

- Nisam dobivao prijetnje te ne znam tko bi mi mogao zapaliti auto - rekao je vlasnik.

Policijski očevid trajao je do poslijepodnevnih sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija obavlja očevid

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • alcapone123 21.04.2016.

    On se čudi?!

  • alcapone123 21.04.2016.

    On se čudi?!

  • Tiranosaurus 21.04.2016.

    Uvijek se divim komentarima kad je u priču "umiješan" neki bolji skupocjeni automobil..koliko zavisti prema ljudima koji imaju..kao da vi ne bi voljeli imati..a tko vam je kriv kad ste nesposobni da imate..ma na bilo koji način

Komentiraj...
Vidi sve komentare