To je to što me zanima!

U Podgorici zapalili kombi redakcije crnogorskih Vijesti

Ovo je već treći put da je podmetnut požar pod automobile redakcije Vijesti. Smatraju da se radi o terorističkom činu i kampanji protiv nezavisnog novinarstva
Vidi originalni članak

Kombi crnogorskog dnevnog lista Vijesti planuo je u subotu u 3.58 sati na parkiralištu osnovne škole na Starom Aerodromu u Podgorici. Prednji dio kombija je potpuno izgorio. U mjesec i pol dana ovo je treći napad na imovinu tog lista.   

Redakcija smatra da se radi o terorističkom činu organizirane grupe koja se iz nekog razloga okomila na imovinu lista. Zanimljivo požar je podmetnut u vrijeme kad u cijeloj četvrti nije bilo struje. Glavni urednik Vijesti Mihailo Jovović kaže da je to suludi čin usmjeren na medije i da je tome pridonio i intervju bivšeg premijera Mile Đukanovića koji je u intervjuu Pobedi oštro napao neke medije uključujući i Vijesti. 

- Radi li se o suludom sljedbeniku ili je sve smišljeno u nekoj kriminalnoj grupi, zaista ne znam, ali takvi istupi ne pomažu - rekao je Jovović. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bekrija Milorad 27.08.2011.

    Ma ljudima je bilo hladno,pa su se htjeli malo ugrijati....

  • 27.08.2011.

    Pa to im Srbi pale , nemogu podnijeti da su ih i oni ostavili !

  • cosanostra 27.08.2011.

    možda neke treba i zapaliti.....pravno se teško boriti protiv njih,a u velikom naslovu te ocrne bez dokaza i stave ?.....a ti se onda vadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare