To je to što me zanima!

Zapele u dizalu: Davali im kisik da se ne onesvijeste

Velika Britanija: Osam mladih košarkašica ušlo je u dizalo u hotelu. Nakon minute su počele dozivati upomoć. Iz dizala su ih oslobodili nakon tri sata...
Vidi originalni članak

Mlade košarkašice zapele su u srijedu u hotelskom dizalu u Manchesteru. U njemu su bile tri sata te su im morali davati kisik kako se ne bi ugušile. Osam djevojaka, starih 16 godina, uskočilo je u prvi slobodan lift.
- Djevojke su naporno vježbale cijeli dan i išle su u wellness. Ušle su u lift i samo minutu kasnije čuli smo kako dozivaju upomoć - rekla je trenerica Jean Davis za Daily Mail. Dodaje kako su odmah zvali servisera, no on je bio na intervenciji na drugom dijelu grada.
- Djevojkama je bilo užasno vruće u dizalu pa smo im kroz otvor davali piće, a nekima i kisik jer su se rušile u nesvijest - rekla je Jean. Inženjer je stigao nakon dva i pol sata te ih je ubrzo oslobodio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cevi 29.04.2010.

    Da je jedna od njih imala problem sa crijevima, bilo bi tragedije.

  • escalade 29.04.2010.

    ovo mora da je povezano s onim žakovim zaglavljivanjem u liftu?!

  • istina52 29.04.2010.

    Eto naša zemlja nije još u EU, a ipak ima bolje zakone i uvjete vezano za takve situacije. Bolje servisne tvrtke u većini hotela osposobljavaju tehničko osoblje hotela da mogu momentalno intervenirati ii izvući osobe u zaglavljenom dizalu prije dolaska servisera, a ne da se ćeka na njegov dolazak kojii je reguliran ugovorom i na taj način serviser \" pere ruke\"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare