To je to što me zanima!

Zapeli u koloni u Trilju: 'Vozili smo se 15 km/h čak sat i pol!'

U ponedjeljak u blizini skretanja s autoceste A1 prema Trilju u smjeru graničnog prijelaza Kamensko, vozači su se vozili iza izvanrednog prijevoza pod pratnjom. Vani je bilo preko 30 stupnjeva
Vidi originalni članak

Na radiju nisu dali nikakve informacije, a slične nismo vidjeli niti na stranicama HAK-a. Oko 11.30 sati zapeli smo u gužvi iz koje nije bilo izlaza. Dulje od sat vremena vozili smo se oko 15 kilometara na sat, a vani je bilo preko 30 stupnjeva Celzijevih, rekao je čitatelj koji je ponedjeljak zapeo u koloni u Trilju zbog izvanrednog prijevoza pod policijskom pratnjom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Policijske prave splitsko-dalmatinske kazali su da riječ o izvanrednom prijevozu dijelova vjetroturbina za vjetroparkove za Lukovac i Mesihovinu u BiH. Prijevoz komponenata je pod policijskom pratnjom, a kretat će se od ponedjeljka do petka. Ići će od jednog do tri konvoja u prijepodnevnim, a povremeno i u kasnim popodnevnim satima.

Policija je također pozvala sudionike u prometu da obrate pažnju na kretanje izvanrednog prijevoza pod policijskom pratnjom te da poštuju naredbe policajaca  kao i eventualne upute tehničke pratnje prijevoznika.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blue_screen 01.08.2017.

    Ma da? I kaj sad?

  • POTPEC 01.08.2017.

    Normalno kad stranac prevozi on naredi i sve se radi, ali kad tribaš specijalni teret prevesti hrvatski građanin onda se postavlja miljon uvjeta.

  • hrvoje1984 31.07.2017.

    Nemaš klimu u autu pa se zato žalis?

Komentiraj...
Vidi sve komentare