To je to što me zanima!

Zapeo na litici na 3000 metara, spasili su ga nakon dva dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Lawrence Bishop (64) odvojio se od prijatelja s kojima se penjao po litici. Počeo se spuštati, poskliznuo se i udario je glavom. Našli su ga nakon 52 sata
Vidi originalni članak

Lawrence Bishop (64) nedavno se s prijateljima penjao na liticu u nacionalnom parku Sierra National Forest u Kaliforniji. Odvojio se od grupe, a kada se spuštao, poskliznuo se, pao i udario glavom. Dva dana je proveo na litici. 

- Bio sam bez vode i hrane i počeo sam padati u očaj te sam čak i halucinirao. Nikada se prije nisam našao u situaciji da kažem kako bih napravio sve samo da preživim. Cijelu noć sam ostao budan i napisao sam pismo u kojem se rastajem od žene i kćeri - rekao je Bishop. Dodaje kako je zaključio da mora ostati gdje je i da jedino može mirovati i čekati pomoć.

- Nisam htio riskirati pad s visine od 3000 metara. Rekao sam sebi da će me ili spasiti ili ću ovdje umrijeti - kaže Bishop. Njegovi prijatelji su prijavili njegov nestanak, a spasioci su ga pronašli nakon 52 sata, piše ABC News.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • Markoo1995 16.08.2012.

    sa 64 godine dobro da je izdržao i 2 sata...bravo!!

  • user_122388 09.08.2012.

    Ja bi namjerno zapeo i ne bi se dao nazad... Samo nek mi nose klopu i cugu, može catering... Silazim dok siđe i vlada RH!

  • AntonellaJela 04.08.2012.

    ajd nek su ga spasili :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare