To je to što me zanima!

Zapeo za gromobran: Pijani turist se popeo na krov i pao

Pijani Nijemac (18) je u utorak oko 21.50 sati pao s 8 metara visokog krova apartmana na pulskoj Verudeli. Izmjerena su mu tri promila alkohola u krvi
Vidi originalni članak

Nijemac (18) je u utorak oko 21.50 sati, u pijanom stanju, pao s osam metara visokog krova apartmana na pulskoj Verudeli. Izmjerena su mu čak tri promila alkohola u krvi. 

Pri padu je teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti. Kako doznajemo iz pulske bolnice, mladić je operiran, a prilikom pada mu je ozlijeđena kralježnica.

- Nije u životnoj opasnosti i smješten je na odjel intenzivne njege - rekli su u bolnici. Nijemac nije bio raspoložen za razgovor. 

Kako doznajemo, 18-godišnji turist uživao je na "godišnjem" s prijateljima. Bio je na terasi apartmana u turističkom naselju "Horizont" i miješao razna alkoholna pića. U jednom trenutku je preskočio metalnu ogradu terase i odlučio se popeti na krov. 

- Za njim je krenula njegova prijateljica u želji da ga spriječi u hodanju po krovu. Međutim, prije nego što je uspjela doći do njega, mladić je u hodu zapeo za gromobran te je pao s visine od osam metara, s krova na travnatu površinu. Po njega je došla Hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu - kazali su u policiji.   

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Maddog 03.09.2015.

    koji lik ha ha ha,,,,

  • Van zakona 02.09.2015.

    Post sezonska elita na jadranu

  • veruda_1 02.09.2015.

    Miješao je on kemikalije sa outlook festivala

Komentiraj...
Vidi sve komentare