To je to što me zanima!

Zapitajte se: Kako se osjećaju žrtve nasilja i maltretiranja?

Pogledajte vrlo dojmljiv video u kojem se govori o problemima s nasiljem, što uzrokuje to nasilje i kako se žrtve tog konstantnog bullyinga zapravo osjećaju...
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 56

  • korisnik78 29.11.2014.

    .to je prestrašno. i sama sam bila žrtva maltretiranja/zlostavljanja u osnovnoj školi.! nikad nitko nije reagirao kak bi morao. svaki drugi treći dan dolazila sam plačući kući.. i nekad je bilo strašno a i danas je.!

  • user_40008 29.11.2014.

    Djeca zlostavljači su produkt svojih roditelja. Što se roditeljima dešava , zašto ne obrate pažnju na odgoj svoje djece ...to je veliko pitanje i teško da ga može rješiti školski pedagog ili psiholog. Ali može locirati problem i ukazati na njega. Nažalost izmaltretirana djeca imaju trajne posljedice , ma što god svi mislili da eto...to je faza odrastanja. E nije !

  • Razaa 29.11.2014.

    Bio je tako jedan mali u mojoj osnovnoj, metar i cevap i sve je zadirkiva i maltretira. Nastavnici nisu nista poduzimali zato sto mu je majka umrla od raka kad je imao 10 god. Nismo ga mogli istuc jer bi nam nastavnici prigovarali, pa je meni jedan dan puko film i udario sam gdje boli vijeđao ga govorio da mu je majci bolje u paklu nego s sinom moronom da ga nitko ne voli ,da mu je otac pijandura itd.. Nakon par dana me napao izvan skole sa bokserom ali sam mu uspio uhvatiti ruku i nabiti ga kako bog zapovijeda.Nakon par tjedana maltretiranja se skroz promjenio i nije vise nikog dirao :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare