To je to što me zanima!

Zaplijenili 5 i pol tona kokaina, ostatak od 2 tone im potonuo

Američka obalna straža je s polupodmornice izvadila oko 5,5 t kokaina, a ostatak od dvije t su ostavili na plovilu zbog ravnoteže kako bi ga doteglili. Potonula im je
Vidi originalni članak

Američka obalna straža prošlog je mjeseca u istočnom dijelu Pacifika zaplijenila gotovo pet i pol tona kokaina vrijednog 181 milijun dolara. 

Njihov brod je 18. srpnja presreo polupodmornicu kućne izrade nakon što ju je iz zraka zapazio avion američke mornarice. Obalna straža 12 metara dugo plovilo zaustavila je oko 320 kilometara južno od obala Meksika. 

Screenshot

Priveli su četvoricu muškaraca. Pripadnici obalne straže prvo su s polupodmornice izvadili oko pet i pol tona kokaina, a ostatak od još oko dvije tone su ostavili na plovilu zbog ravnoteže kako bi ga doteglili. No polupodmornica je potonula u međunarodnim vodama te se procijenuje kako se nalazi na dubini od oko 4 kilometra, piše CNN. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Shenanigans 08.08.2015.

    yeah, right

  • 43zla 08.08.2015.

    kilaaa bi mi dosta bilaaa

  • miko2312 07.08.2015.

    haha ostavili radi ravnoteze hahaha, to isto kao da ja drzim u jednoj ruci 10kg i u drugoj isto 10 i onda mi skinu 7kg sa svake ruke a ostave 3 radi ravnoteze, al ga lazu, zamisli ovima kp zna kolikp dugo su isli nije potonila sa 8 tona a policiji potone sa 2 tone...

Komentiraj...
Vidi sve komentare