To je to što me zanima!

Zaplijenili 5 kg speeda i 1500 tableta ecstazyja, uhitili petero

Goran B. (46) donosio je drogu iz Nizozemske u Trogir, a četvorka ju je prerađivala i raspačavala na splitskom području. Policija je pronašla drogu u Goranovom autu
Vidi originalni članak

Splitska policija zaplijenila je više od pet kilograma "speeda" i 1508 tableta ecstasyja, ukupne vrijednosti preko milijun kuna. Uhićeni su Jakob M. (28), Kristian M. (32), Tomislav A. (26), Laura B. (21) i Goran B. (46). Goran B. je drogu donosio iz Nizozemske u Trogir, a preostala četvorka je prerađivala i raspačavala dalje na splitskom području, ali i u ostatku Hrvatske. 

Droga je pronađena u Goranovom vozilu, a u stanovima preostale četvorke pronađene su digitalne vage i ostali pribor za preradu i pakiranje droge. Svih petero otprije su poznati policiji, a Goran B. je već služio u zatvoru u Nizozemskoj, također zbog dilanja droge. 

Šverc je prekinut nakon što je policija nedavno pratila i uhitila devet ljudi kod kojih je također pronađena veća količina droge. Naknadnom krim obradom policija je saznala za pošiljku iz Nizozemske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sk8-na-travi 15.06.2011.

    au, ovi ce dobiti po 35 god...svaki

  • geolagoon 14.06.2011.

    i dobit će više zatvora nego oni redikuli što su pretukli i ubili onog malog u Vukovaru i dobili 5 godina... ahhh...

  • miki007zgb 14.06.2011.

    dajte meni da vam to pričuvam, dok istraga ne završi

Komentiraj...
Vidi sve komentare