To je to što me zanima!

Započelo je suđenje Hrvatinu Gabelici za pokušaj ubojstva muškarca koji mu je dugovao

Gabelicu sumnjiče da je s više uboda nožem u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu pokušao ubiti Milivoja M. (50)...
Vidi originalni članak

Danas je počelo suđenje Hrvatinu Gabelici (50), sinu poznatog političara Ivana Gabelice (1992. godine osnovao je Hrvatsku čistu stranku prava).

Gabelicu sumnjiče da je s više uboda nožem u 19. rujna 2020. u 21.30 sati u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu pokušao ubiti Milivoja M. (50). Ranjenika su prevezli u KB Merkur, gdje su ga operirali i spasili mu život. U napadu je zadobio teške tjelesne ozljede.

OBRAČUN ZBOG HEPTANONA? Sin političara Ivana Gabelice pokušao nožem ubiti poznanika koji mu je dugovao novac...

Kako neslužbeno doznajemo, njih dvojica se poznaju godinama. Gabelica, koji je prekršajno kažnjen zbog kaznenog djela zlouporabe droge, navodno se bavio preprodajom heptanona. Marinko M. dugovao mu je, navodno, izvjesni iznos, što Gabelici nije odgovaralo pa mu je slao uvredljive poruke. Kako su se dugo poznavali, Marinko M. odlučio je, neslužbeno doznajemo, pokušati izgladiti situaciju i u subotu je došao do Gabelice, no situacija je izmakla kontroli.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • fearsomeGnome12 21.05.2021.

    DEEZ NUTS

  • fearsomeGnome12 21.05.2021.

    babaroga12 vas je sve rešila. go cry to your moms piceki

  • Babaroga12 21.05.2021.

    Ja sam njegova bivša učenica iz osnovne šta sad tu serete po čovjeku a ne znate kakav je baš je dobar čovjek kakvi vi nikad nećete bit al stvarno je čovjek dobar ko kruh

Komentiraj...
Vidi sve komentare