To je to što me zanima!

Zaposlenici osnovne škole u Bregani testirali su se novim Clinitestom: 'Brzo je i bezbolno'

Siemens Healthineers donirao im je testove kao dio borbe u suzbijanju i kontroli pandemije i osiguranja sigurnih uvjeta školovanja svojim učenicima i zaposlenicima.
Vidi originalni članak

Zaposlenici Osnovne škole Milana Langa u Bregani testirali su se brzim antigenskim testovima na koronavirus Siemens Healthineers testom poznatog kao Clinitest.

Siemens Healthineers donirao im je testove kao dio borbe u suzbijanju i kontroli pandemije i osiguranja sigurnih uvjeta školovanja
svojim učenicima, ali i rada svojim zaposlenicima kako bi uspješno završili ovu izazovnu školsku godinu. Medicinski tim Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije obavio je testiranje, a rezultate testa, koji su dostupni za 15 minuta, testirani su dobili na svoj email.

- Zahvalni smo Siemens Healthineers na odabiru naše škole za provođenje ove vrijedne preventivne aktivnosti jer nam je svima zajedno cilj uspješno završiti ovu školsku godinu u sigurnim uvjetima. Nastojali smo poštujući sve epidemiološke mjere što uspješnije funkcionirati, a ova javnozdravstvena aktivnost danas je, da tako kažem, kruna tih nastojanja. Mogu reći da je testiranje brzo, bezbolno, a rezultati jednako tako brzo gotovi te se zahvaljujem i djelatnicima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije što su se odazvali sudjelovati - izjavio je Igor Matijašić, ravnatelj OŠ Milana Langa, Bregana.

Osim brzog antigen testa i PCR testa, iz Siemensa su najavili i da će njihov test za kućnu upotrebu uskoro biti dostupan i na hrvatskom tržištu. 

- U svojoj paleti također ima i PCR test, kao zlatni standard u dijagnostici novog koronavirusa i test za dokazivanje prisutnosti antitijela na novi koronavirus kojim se pouzdano može utvrditi da li je pacijent prebolio bolest i razvio antitijela koja mu osiguravaju imunitet i zaštitu od ove bolesti - najavio je Neven Carev, direktor Siemens Healthineers.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Lotta22 04.06.2021.

    Uopće se nisam razboljela, a među koronašima sam cijelu godinu, necijepljena...hvala anđelu čuvaru 😉

  • 03.06.2021.

    Pogledajte danasnje vijesti na Fox tv i Sky tv australia....Fauci je na odlasku, imaju sve njegove mailove. preko tri tisuce dokumenata sa podacima o porijeklu virusa, stvarni podaci o zarazenima i umrlima...cijela pandemija je isplanirana i testirana da se utvrdi utjecaj bio virusa na covjecanstvo. Nazalost sa cijepivom ce stvoriti katastrofu. Preboljeli imaju imunitet zauvijek a cijepljenjem ce ga izgubiti ne samo na covid vec na sve ostale viruse koji su oko nas. mRna prepoznaje stecena antitijela kao opasnost i pokusat ce ga unistiti.Imate novu snimku od doktora Geert Vanden Bosshe gdje objasnjava sto ce se desiti kada vecina stanovnista bude procijepljena i zbog cega ce ne cijepljeni i preboljeli proci gore u narednih par mjeseci u slucaju infekcije. Uzas.

  • Šećerberg 03.06.2021.

    To bespotrebno testiranje na virus ako nemaš simptoma me i dalje fascinira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare