To je to što me zanima!

'Zaposlenima 20 kn za hranu, PDV 20 %, besplatne knjige...'

Ekonomski program Milanu Bandiću je radio profesor Ljubo Jurčić koji će, ako Bandić pobijedi na izborima, biti i ministar gospodarstva i potpredsjednik
Vidi originalni članak

- Svaki zaposleni dobit će bon od 20 kuna dnevno za prehranu. Svaki umirovljenik vaučer od 1000 kuna za boravak u hotelu. Svi krediti će biti u kunama, a devizna klauzula ukinuta. PDV će biti prvo 22, a zatim 20 posto. Knjige i obrazovanje će biti besplatno. Minimalna plaća će biti 3300 kuna, a do kraja mandata čak 150.000 zaposlenih više u privatnom sektoru - dio je to obećanja i programa koju je predstavio Milan Bandić sa svojim koalicijskim partnerima.

Ekonomski program mu je radio profesor Ljubo Jurčić koji će ako Bandić pobijedi biti i ministar gospodarstvo i potpredsjednik.

Bandić je poručio kako žele da svi mogu živjeti od svog rada, umirovljenici zaštićeni, kao i socijalno ugroženi, a da mladi ne iseljavaju iz zemlje. 

Bandić je govorio skoro sat vremena, a osvrnuo se i na godišnjicu svog privođenja. 

- Milan Bandić i njegovi suradnici nisu nikome uzeli niti centa, niti feninga ili lipe, ali nisam nikome ni ostao dužan. Neka svatko radi svoj posao, ali mene neće zaustaviti. Jedino molim građena Zagreba da me puste, da mi daju podršku. Oni kažu, Bandić treba Zagrebu. Ja im kažem, Bandić treba Hrvatskoj – poručio je.

Bandić je odmah predstavio i 14 ljudi koji bi bili ministri u njegovoj Vladi. Radi se o suradnicima li i nestranačkim osobama.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • trijezni zagorec 21.10.2015.

    ak postoji posten hercegovec postoji i trezni zagorec,a kaj se tice postotka ispravak ,netocnog navoda 2%,kao i pesmica bolje biti biti pijan neg verovat politicaru,inace najposteniji politicar i vladar je bil tahi,uzimal je sam 10 %

  • perhoc 20.10.2015.

    Živi dokaz da ljudska glupost nema granica!

  • DarioDeen 20.10.2015.

    Bandiću lako bit gradonačelnik u Zagrebu gdje puniš proračun na račun svih ostalih dijelova Hrvatske, biti premijer je nešto drugo, a iskreno tome nisi dorastao! A i program koji ti je Jurčič sastavio se svodi na dijeljenje novca svima po svim mogućim osnovama,, samo niste objasnili odakle mislite stvoriti drvo na kojem raste novac, prodaju maglu ko i njihov SDP!

Komentiraj...
Vidi sve komentare