To je to što me zanima!

Zaprosio voljenu djevojku i pet minuta kasnije se utopio...

Samo nekoliko trenutaka nakon što je poljubio zaručnicu Larissu u čelo, Fadini, za kojeg se kaže da je bio dobar plivač, tragično se utopio 31. kolovoza
Vidi originalni članak

Fotografija mladog para koji slavi zaruke snimljena je samo pet minuta prije nego što je budući mladoženja neočekivano preminuo.
 
Joao Guilherme Torres Fadini (24) i njegova zaručnica Larissa Campos (25) proslavili su zaruke s prijateljima na brani Intupararanga, koja se nalazi na rijeci Sorocaba u brazilskoj državi Sao Paulo.

POLICIJA POTVRDILA Tragičan završetak: Pronašli su beživotno tijelo Naye Rivere...

Samo nekoliko trenutaka nakon što je poljubio zaručnicu Larissu u čelo, Fadini, za kojeg se kaže da je bio dobar plivač, tragično se utopio 31. kolovoza.

- Nakon poljupca je skinuo košulju i zajedno s našim prijateljima ušao u vodu. Zamolio me je da ga pričekam i rekao mi da me voli. Otišli su na plivanje do sljedeće obale. Skoro su svi odustali, a ostali su samo on i moj šogor Gabrijel - rekla je njegova zaručnica, prenosi Daily Mail.

Međutim, dok su se nastavili utrkivati, Fadini je iznenada nestao pod vodom. Svi su ga izbezumljeno tražili i zvali hitnu službu. Kada je spasilačka služba stigla na mjesto događaja, započela je potraga čamcima i roniocima, a kasnije su se pridružili i stručnjaci iz vojne jedinice i kriminološkog instituta Sorocaba.

- Dok nije stigla hitna služba, svuda smo ga tražili, ali bez uspjeha. Gotovo sat i po nakon što su stigli, ronioci su pronašli njegovo tijelo - rekla je Larissa.

Joao je svojoj zaručnici rekao da je odredio datum vjenčanja za svibanj i jedva je čekao osnovati obitelj s njom, a 8. rujna trebali su proslaviti drugu godišnjicu veze.

POLICIJA IMA TRI TEORIJE Tragičan kraj potrage: Nakon 16 dana našli tijelo dječaka koji je nestao s majkom na Siciliji

- Planirao je i službenu prosidbu, za koju je rekao da će biti epska. Napravio je čak i fascikl s raznim idejama koje će iskoristiti za taj veliki dan. Sve o čemu sanjam i razmišljam je on. Sad se sjećam samo svega što smo živjeli i sanjali da zajedno proživimo - rekla je slomljena Larissa.

Joao je sahranjen u Votorantinu na jugozapadu države Sao Paulo u Brazilu 1. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bad blue girl 86 07.09.2020.

    odvratni komentari....i onda se pitam kud ide ova država...kad su stanovnici užasniji nego vlast...mene je sram da čitam ove komentare...imam dva sina pa pokopala bi se kad bi ovako komentirali za žensko....jadno

  • arow 07.09.2020.

    Rekla mu uvjete

  • mali mravac 07.09.2020.

    Vec je nocas puni drugi, nikakva steta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare