To je to što me zanima!

Žar iz peći na drva zapalio obiteljsku kuću u Županji

Dvojica mladića gasila su vatru kantama vode. Na intervenciju je izašlo 15 vatrogasaca. Gusti dim koji se proširio po kući otežao je gašenje požara
Vidi originalni članak

Požar koji je buknuo u obiteljskoj kući naglo se počeo širiti po svim prostorijama. Dvojica mladića počela su ga gasiti kantama vode. Čuo sam da jedan od njih živi u toj kući i da je tog trena tek stigao s posla. Vatrogasci su stigli ubrzo i ugasili požar, rekao nam je čitatelj Roberto Svila Mijić koji je u četvrtak oko 14.15 u Županji snimio izgorjelu kuću.
- U obiteljskoj kući u ulici Ante Starčevića, u vlasništvu 81-godišnjakinje buknuo je požar zbog žara iz peći koji je zahvatio kartonsku kutiju. Vatra je zahvatila zidove dnevnog boravka, te se počela širiti i na ostale dijelove. Požar su gasili vatrogasci DVD-a Županja. Ozlijeđenih, na sreću, nije bilo. Šteta je oko 3000 kuna - rekli su u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj.
Zapovijednik DVD-a Županja Goran Ivankovac rekao nam je da su na intervenciju izašli s dvoja vozila i 15 vatrogasaca. Zbog dima je gašenje vatre bilo otežano, ali požar su ipak ugasili.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare