To je to što me zanima!

Zaraženi pjevač nastupao je u Kninu: 'Bojim se da sam prenio bolest drugim ljudima'

Ondje je prisustvovalo tristotinjak posjetitelja. Dva dana kasnije, u ponedjeljak, pjevač je dobio blago povišenu temperaturu i nakon što je uočio da se osjeća loše, testirao se na koronavirus
Vidi originalni članak

Pjevač Dejan Domić u subotu je održao koncert u kninskom klubu Number One. Moguće je da je već tada bio pozitivan na koronavirus. Prije nastupa u Kninu, boravio je u Srbiji gdje je znatan broj zaraženih osoba. Ondje je bio poslovno.

Putem svog Facebook profila Domić se obratio prijateljima, ali i svima s kojima je bio u kontaktu za vikend u klubu.

Ondje je prisustvovalo tristotinjak posjetitelja. Dva dana kasnije, u ponedjeljak, pjevač je dobio blago povišenu temperaturu i nakon što je uočio da se osjeća loše, testirao se na koronavirus.

Za portal Dalmacija Danas kazao je da su ga epidemiolozi pitali s kim je sve bio u kontaktu:

- Toga me najviše strah. Bojim se da je velika vjerojatnost da sam prenosioc bolesti i kod drugih ljudi. Puno je bilo ljudi u noćnom klubu te večeri, sigurno njih 300. Nisam sigurno sa svima imao bliski kontakt, ali bilo je i dosta njih s kojima je bilo bliskog kontakta - rekao je Dejan.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • garobul 26.06.2020.

    ma dobro je ...to im je kazna sto idu svasta gledat...

  • najiram 10 25.06.2020.

    još jedna vućičeva pobjeda uspio nam je utrapiti pomoču vironoša ponovno virus korone...a sdepenjare pozivaju javnost da pozovemo srbe na more...pa oni se nisu izlijećili sultanovog svraba više od 600 godina...još se uvijek deru da srbi stalno ih srbi...pa idite u nišku banju i lećite se tamo nožda neće biti srbi....

  • OTAKU. 25.06.2020.

    Dajte nam opet recite koliko je mrtvih i zarazenih da se opet mozemo bojati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare