To je to što me zanima!

Zarobljeni hrvatski vojnik poslao poruku obitelji: Dobro sam, živ sam, nemojte brinuti

O situaciji su danas govorili premijer Andrej Plenković i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski prilikom Plenkovićeve posjete Kijevu
Vidi originalni članak

Hrvatski vojnik, zarobljen u Ukrajini, je u razgovoru s ruskim novinarom snimio poruku svojoj obitelji u kojoj opisuje uvjete u kojima se nalazi.

ZABRINUTA OBITELJ Članica obitelji zarobljenog Hrvata: "Pokušavaju ga vratiti kući, znam da rade na tome"

- Dobro sam, hrane me, nisam žedan, nisam na hladnome, toplo mi je, spavam na krevetu i generalno do sad je sve u redu i nemojte se brinuti. Znajte, živ sam i nadam se da će tako i ostati- istaknuo je zarobljeni hrvatski državljanin za Russia Today.

O zarobljeniku se zna samo da je u rukama ruske vojske. 

'HRVATSKA ČINI SVE' Božinović o Hrvatu kojeg su zarobili Rusi: Teško je reći kad bi mogli očekivati napredak

- Mi smo se prije svega kroz diplomatsku službu oko toga informirali, nastavit ćemo informirati i pratiti i, naravno, tražiti odgovore na pitanja koja zanimaju prije svega njegovu obitelj- istaknuo je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti ovdje

O situaciji su danas govorili premijer Andrej Plenković i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski prilikom Plenkovićeve posjete Kijevu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 10.05.2022.

    Pa gde si pošao biciklom na Rusiju hahahah, sva sreća pa Rusi ne ubijaju svoje zatvorenike kao što to radi Ukrajina Rusima.

  • dahvaul 09.05.2022.

    Htio se igrat rata ,malo prekasno shvatio da to nije zajebancija i sad kmeči. Za takve ne mogu imati razumijevanje ni sažaljenje i uglavnom zna se kaj ih čeka.

  • gvagec 09.05.2022.

    Neće to boljeti brzo će biti gotovo a ako bude sreće možda pošalju vreću doma ...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare