To je to što me zanima!

Zasjeda državni vrh Srbije: Još bez konačnog stava o Kosovu

Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić su u subotu četiri sata raspravljali o sljedećem potezu Srbije u pregovorima oko Kosova. Konačnog stava zasad nema
Vidi originalni članak

Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić su u subotu četiri sata raspravljali o sljedećem potezu Srbije u pregovorima oko Kosova, piše Blic. Nakon rasprave niti jedan od njih nije bio raspoložen davati izjave. Navodno je Vučić Nikolića informirao o ponudi Bruxellesa, a raspravljalo se i o rizicima s kojima će se Srbija suočiti u slučaju da prihvatili ili odbije ponuđeno. Zasad nema konačnog stava. 

No, navodno je Dačić već rekao Vučiću da će potpisati sporazum ako se Nikolić, koji je "najtvrđi" u stavovima oko Kosova, s tim složi.  

Idi na 24sata

Komentari 60

  • MI-MA 07.04.2013.

    Svi srbi moraju da žive u jednoj državi, tako su na poručivali sa raznih mitinga po ex jugi. Hvala bogu to su i dočekali, njihov se san ostvario. Jedino imaju problem što nije velika srbija, već mala i jadna srbija.

  • zng108 07.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • leoirex 07.04.2013.

    Sve ćete vi potpisati, samo gubite vrijeme na bespotrebnim i beskorisnim sastancima. EU će "usisati" u svoj sistem i srbiju i to vrlo brzo, da ne bi bili u velikom zaostatku u odnosu na Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare