To je to što me zanima!

Zaštitar koji je napao mladića u Dubrovniku ostaje u pritvoru

Zaštitar (29) koji je teško ozlijedio mladića u dubrovačkom klubu ostat će u jednomjesečnom pritvoru odlučio je sudac istrage Županijskog suda. Mladić je u napadu zadobio prijelom čeljusti i ozljede glave
Vidi originalni članak

Sudac istrage dubrovačkog Županijskog suda odredio je mjesec dana pritvora za zaštitara (29) kojeg se sumnjiči da je u subotu napao i pretukao mladića (27), piše Dubrovniknet.

Pritvor su mu odredili zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

INCIDENT U DUBROVNIKU Zaštitar kluba ga napao? 'Bio je u nesvijesti, a krv je frcala!'

Podsjetimo, zaštitar je u subotu rano ujutro napao mladića u klubu Revelin nakon kraće svađe. Od siline udaraca mladić je zadobio teške tjelesne ozljede, prijelom čeljusti i ozljede glave. Nakon što su mu sanirali ozljee u dubrovačkoj bolnici, mladića su pustili kući, ali čekat će ga i operacija u splitu. 

Prijatelj napadnutog mladića ispričao je za Du list kako se sve dogodilo u dvije-tri sekunde. 

- Zaštitar ga je najprije udario šakom u glavu, od čega mi je prijatelj pao na tlo i dok je ležao u nesvijesti zaštitar je nasrnuo još jednom na njega dodatnim udarcem nogom u glavu - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 28.05.2019.

    Taj klub je leglo droge i prostitucije a o cjenama pica da ne govorim a gazdi nemoze niko nista jer ga se svi boje od policije do gradske vlasti jer sve rjesava po kratkom postupku

  • arow 28.05.2019.

    Jako puno njih se ponasa kao vlast ,nisu dovoljno obuceni na psiholoskom planu

  • 28.05.2019.

    Svrha redara je da uvodi REDA a ne NEREDA. Bez obzira na situaciju i jeli neko pijan drogiran i provocira. Valjda su ih na obuci naučili kako riješiti takve situacije. Žao mi je ovoga sa slomljenom vilicom sad će jesti na slamku bar par mjeseci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare