To je to što me zanima!

Zaštitarka pucala među skupocjenim mercedesima

Zaštitarka Sokola Marića bila je sama kad je iz pištolja HS-2000 ispalila metak u mramorni pod Mercedesova salona. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Zaštitarka Mirjana L. (33)  u srijedu je u autokući Euroline na zagrebačkom Jankomiru slučajno ispalila metak. Ne zna se što je točno radila u trenutku kad je pištolj HS-2000 opalio. Ona je oko osam sati bila sama u zaštitarskoj sobi, a ispaljeni metak zaustavio se u mramornom podu. Iz Eurolinea su samo kratko prokomentirali kako im je drago da nitko nije ozlijeđen. Dodali su da zbog ovog incidenta neće doći do prekida njihove suradnje s zaštitarskom agencijom Sokol Marić. Ovo nije prvo slučajno ispaljivanje iz domaćeg pištolja HS-2000. Igrajući se novim pištoljem, policajac je ispred zgrade postaje u Petrinjskoj ulici 31. srpnja ranio ženu u potkoljenicu.
Dan prije u Velikoj Gorici policajac je, čisteći pištolj, slučajno upucao vlastitog oca u koljeno. Zaštitar Sokol Securitya je u prostorijama zadarske Fine u travnju također slučajno ispalio metak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jelena- 06.12.2007.

    bbbbuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

  • entoni 06.12.2007.

    Ne valja ni nekim muškarcima noge širit,bolje im ručni rad prepustit,dođe čudo za 9.mj. ! Nema to žensko - muško sve je podjednako ! Žene jesu nježniji spol ali nisu manje sposobne,zato što su više orjentirane na reprodukciju !

  • Inkoba 05.12.2007.

    nevalja svasta zenama u ruke davat

Komentiraj...
Vidi sve komentare