To je to što me zanima!

Zašto nas predsjednica nije pozvala na sastanak u petak?

Zašto saborska zastupnica i gradski vijećnici SDP-a Slavonskog Broda nisu bili pozvani u petak na radni sastanak sa Predsjednicom Grabar Kitarović na temu zagađenja zraka?
Vidi originalni članak

U ime Gradske organizacije SDP-a Slavonskog Broda izražavamo nezadovoljstvo što predstavnici SDP-a, a koji u koaliciji sa Listom Mirka Duspare obnaša vlast u ovom gradu, nisu bili pozvani na radni sastanak u petak na temu onečišćenja zraka iz bosanskobrodske rafinerije, a kojem je nazočila Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. SDP sa svojim koalicijskim partnerom nosi breme upravljanja ovim gradom, a na ovaj način dezavuirani su svi oni građani koji su nam dali povjerenje. Tim činom pokušala se pokazati navodna nebriga SDP-a za ozbiljnost situacije u Slavonskom Brodu vezano za dugogodišnji problem zagađenja zraka, rečeno je na konferenciji za novinare u ponedjeljak saborske zastupnice SDP-a iz V. izborne jedinice Marte Luc-Polanc i predsjednika Gradske organizacije SDP-a i predsjednika Gradskog vijeća Roberta Lujića. 

Zanimljivo je, dodali su, da se Predsjednica RH u svakom svom istupu poziva na zajedništvo i sinergiju, da je protiv podjela u društvu, a upravo taj radni sastanak bio je "primjer" zajedništva i sinergije. 

- Stoga pitamo, da li je to navedeno zajedništvo samo "hrana za puk" i još jedno u nizu neispunjenih predizbornih obećanja Predsjednice. Već i sama činjenica da je u Brod tek svratila na proputovanju za Županju dovoljno govori koliko je važnost problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu zapravo bila u drugom planu, a da ne kažemo kako taj isti radni sastanak nije iznjedrio nikakva rješenja navedenog problema. Mail za taj sastanak dobila sam tek danas, u ponedjeljak, obaviještena sam da je stigao na Klub SDP-a poslan od nepoznate osobe, bez oznake predmeta i kao takav nije ni uvršten u prioritetnu poštu - rekla je Marta Luc-Polanc. Na ovakva obezvređivanja, izbacivanja iz državnih protokola pogotovo kad je posrijedi problematika grada Slavonskog Broda SDP nikada nije i neće nikad pristati. Izgleda kako je radni sastanak ostavio puno nepoznanica što je možda i povod zašto predstavnici SDP-a nisu pozvani, a sve u cilju da na sastanku svojim možebitnim sudjelovanjem i propitkivanjem ne naruše ravnotežu - zaključio je Roberto Lujić, predsjednik GO SDP-a Slavonskog Broda. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Zmar116 28.02.2017.

    Da je Zoki imalo vodio raćuna o SDP-u na terenu,te da ste dobro organizirani i umreženi skupili bi bez problema tisuču ljudi u Slavonskom Brodu i sami dočekali Predsjednicu ..Te je priupitali za junačko zdravlje i dokle misli ovako strančariti uoći svakih izbora......Isto važi i za Požegu......

  • colonelo 28.02.2017.

    Vrhovnica je imala informaciju da su taj dan sve drugarice iz SDP-a bile na kolektivnom abortiranju.

  • škver 27.02.2017.

    Ona je predsjednica adeza!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare