To je to što me zanima!

'Zašto Vlada ne može otjerati onoga koji je počeo zaj.......?'

U srijedu su u sabornici letjele psovke ili su neki umjesto pristojnih riječi čuli psovke. Počelo je ujutro s okršajem SDP-a i HDZ-a, a omaklo se i Lesaru
Vidi originalni članak

U srijedu su u sabornici letjele psovke ili su neki umjesto pristojnih riječi čuli psovke. Počelo je ujutro s okršajem između HDZ-ovog Dujomira Marasovića i SDP-ovog Franka Vidovića. 

Nakon što je HDZ-ovac vladajućima poručio da se u prve dvije godine mandata nisu bavili ničim osim što su po hitnom postupku donosili zakone o grobljima, Vidović mu je odgovorio.

- Mi smo dvije godine čistili vaša groblja - čulo se iz klupa SDP-a. No neki su krivo čuli.

Mnogi zastupnici zaključili su da su SDP-ovci čistili nešto drugo, a na nekim je portalima i osvanulo da je iz Vidovićevih usta izašla ta nepristojna riječ. 

Vidović ipak nije spominjao ničije izmete

Čak je i reakcija Dragice Zgrebec aludirala na to da je ona stranačkog kolegu krivo razumjela.

- Kolega, molim vas! Zadržimo malo razinu rasprave - rekla je Zgrebec. Na kraju su ipak svi shvatili da je Vidović bio pristojan i da nije spominjao ničije izmete.

Lesaru se ipak omaklo

No, laburistu Dragutinu Lesaru psovka je izletjela. Lesar se osvrnuo i na slučaj Zračne luke Zagreb za koju je strani investitor dobio koncesiju, ali da bi je platio, Hrvatska mu treba dati jamstvo za kredit.

- Što sada? Je li nekakva caka u ugovoru da ga ne možemo raskinuti? Ja ugovor nisam vidio, on je proglašen tajnom. Pa ako postoji zamka u ugovoru koje je netko u ime Republike Hrvatske potpisao zbog čega ga sada Hrvatska ne može raskinuti i otjerati ovog koji je počeo, skoro sam rekao zaje...... Oprostite, onda je netko za to odgovoran - rekao je Lesar i nasmijao kolege u sabornici. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • marnik954 04.07.2013.

    I Lesar ima u svojim redovima one koji zaje....., ali ih ne može maknuti, zanimljivo!

  • najiram 10 04.07.2013.

    vlda je elementarna nepogoda nesagledivih razmjera.... naDRApali smo kak žuti mački.....od elementarne nepogode....

  • 04.07.2013.

    Pošto je ova vlada potpisala taj 'slavni' ugovor o koncesiji baš me zanima kako će i to 'prišit' Sanaderu ili HDZu. Vjerovatno slična sudbina čeka i ugovor o koncesiji za autoceste. Blago nama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare