To je to što me zanima!

Zastoj tramvajskog prometa u Ilici, stvaraju se velike gužve: 'Odlomio se dio fasade zgrade'

Iako je već dugo prošlo od potresa i dalje nije ništa obnovljeno, žali se čitatelj koji nam je poslao fotografiju iz centra grada...
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj Ilici se odlomio dio fasade zgrade kod broja 31, javlja nam čitatelj.

Kako piše ZET, zastoj je tramvajskog prometa u Ilici zbog intervencije vatrogasaca na krovu stambene zgrade.

Tramvajske linije 1, 6, 11, 13, 14 i 17 prometuju u oba smjera preko Vodnikove ulice i Glavnog kolodvora dalje na svoje uobičajene trase.
Tramvajska linija 12 prometuje u oba smjera trasom: Ljubljanica - Savska - Ulica grada Vukovara - Autobusni kolodvor - Šubićeva - i u nastavku svojom redovnom trasom, javlja ZET.

NEŠTO SU ZABORAVILI Ovako se policija vozi po Hrvatskoj: Za ovaj prekršaj građani plaćaju 130 eura! U BERISLAVIĆEVOJ Zagreb: Uklanjaju dio fasade sa zgrade, policija sve ogradila trakom i zatvorila ulicu

- Iako je već dugo prošlo od potresa i dalje nije ništa obnovljeno! U ilici kod broja 31 je pala fasada sa zgrade zbog čeg je došlo do zastoja. Tramvajski promet je obustavljen i stvaraju se velike gužve - priča nam čitatelj.

Zagrebačka policija priopćila nam je kako je policija primila dojavu u 14,09 sati kako vatrogasci idu skidati djelove fasade.

Od JVP Zagreb doznajemo da su izašli ukloniti fasadu nakon dojave građana u 14,14 sati.

Nema ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • MateoIvan74 24.01.2024.

    Bačić i HDZ se hvale kako su skoro sve obnovili, ne samo u Zagrebu već svuda i svaki dan vode sa sobom TV ekipe i slikaju se i slave uz janjetinu a od obnove ništa.

  • samocenzura 23.01.2024.

    godinama se ne ulaze u zagreb i sada bi htijeli da budu fasade nove.

  • SAKI_ZGD 23.01.2024.

    Zao mi je tebe moj ljepi Zagreb Grade 😭

Komentiraj...
Vidi sve komentare