To je to što me zanima!

"Zastupam terensku, a ne salonsku socijaldemokraciju"

Cilj nam je otići u svako hrvatsko mjesto, vratiti povjerenje svih hrvatskih građana, okupiti sve socijaldemokratske snage u društvu, rekao je Davor Bernardić
Vidi originalni članak

SDP mora postati moderna, progresivna i pobjednička stranka. To nam treba. Članice i članovi stranke moraju moći dati svoj doprinos u tom SDP-u jer preko 37.000 ljudi u SDP-u su nepresušan bunar kreativnosti i ideja, znanja i kvalitete koju Hrvatska treba i može iskoristiti. Hrvatska je jedna od najljepših država na svijetu i može puno bolje, rekao je u subotu za HRT Davor Bernardić, jedan od kandidata za predsjednika SDP-a. 
- Nemam klasičan stožer. Moj stožer je u svakoj općini, u svakom gradu, u cijeloj Hrvatskoj, na terenu jer ja zastupam terensku socijaldemokraciju, a ne salonsku socijaldemokraciju. Cilj nam je otići u svako hrvatsko mjesto, vratiti povjerenje svih hrvatskih građana, okupiti sve socijaldemokratske snage u društvu i za to imam puno energije i usudio bih se reći i znanja, ali i mladosti i iskustva i okružit ću se sa mudrim ljudima - rekao je Bernadić. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Istvan Serekesz 25.09.2016.

    Gori od Milanovića može biti samo Ostoja.

  • umjereni pacifist 25.09.2016.

    daj dečec čkomi.odi proć

  • ivanunited 25.09.2016.

    Ni tvoji ne budu glasali za tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare