To je to što me zanima!

Zastupnici će plaćati 2500 kuna za parking u garaži

Gradski oci odlučili su maknuti promet s Gornjega grada. Zastupnici će mjesečni parking u garaži na Tuškancu morati plaćati 2500 kuna na mjesec...
Vidi originalni članak

U Sabor više neću ići automobilom. Vozit ću se tramvajem, a pješačenje Radićevom neće mi škoditi, komentirao je SDP-ov zastupnik Arsen Bauk najavu gradonačelnika Zagreba Milana Bandića prema kojoj ubrzo više neće biti parkiranja na Markovu trgu. Zastupnici će zakup parkirnog mjesta u novosagrađenoj garaži Tuškanac plaćati po istoj cijeni kao i građani, što će iznositi 2500 kuna na mjesec. Gotovo svi zastupnici komentirali su da je ta cijena previsoka.
- Nemam ništa protiv ako će Sanader i njegovi podanici također parkirati u garaži. Zastupnicima treba omogućiti rad, meni to nije problem, ali mislim da je to lupetanje i vizija halucinogenoga karaktera - rekao je HDSSB-ovac Vladimir Šišljagić. I HSS-ovka Marijana Petir slaže se da parking za zastupnike treba riješiti, no misli da ovo nije rješenje.
- Jest da parking treba riješiti na adekvatan način, no ta je cijena pretjerana. Ionako uglavnom preferiram korištenje javnog prijevoza - rekla je Petir. Javni prijevoz i ubuduće će koristiti i predstavnik Roma u Saboru Nazif Memedi.
- Vozim se šesticom, a za sve građane parking bi trebao biti četiri-pet kuna - rekao je Memedi. Direktor Zagrebparkinga Mato Kraljević potvrdio je da je već kontaktirao sa Saborom.
- Poslali su upit o kupnji etaže, ali još pregovaramo. Nitko neće moći parkirati besplatno - rekao je.

MJESEČNI NAJAM 2500 KUNA
• Zona I, 60 min - 16 kuna
• Zona II, 120 min - 16 kuna
• Cijena garaže od 8 do 18 sati je 8 kuna, od 18 do 08 je 5 kuna, a mjesečni najam 0-24 je 2500 kn

Idi na 24sata

Komentari 13

  • smuc 27.05.2008.

    Interesantno ejde narode sad se veseli to je samo naznaka da čemo im morati podignuti plače zbog parkinga i gdje bu ta lova završila (daklem naša lova) u gdje zamisli Bandičevom holdingu .Pa se ti veseli.

  • diki 27.05.2008.

    Pa od čega će živjeti onda, Bandiću jesi li dobro razmislio?

  • Viktorovac 27.05.2008.

    tako je bandicu , oderi ih po djepu ...Petirka mi je najbolja sa izjavama zadnjih par dana ...di je nestala ona mala pepeljuga ...petirka lijepo je biti na vlasti jos sad kad dobijes EU partlament za 7.000 E mjesecno ... bas se HSS lijepo uflokio kanaderu u guzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare