To je to što me zanima!

Zastupnici kupili dionice da osiguraju žene i djecu

Dionice T-HT-a privukle su Peru Kovačevića, Jakšu Marasovića i Zlatka Kramarića. Škare Ožbolt smatra da treba ulagati u nekretnine
Vidi originalni članak

Da bi maloljetnoj kćeri osigurao budućnost, HSP-ov Pero Kovačević kupio je paket dionica T-HT-a. Dionice će upisati u imovinsku karticu, a čim bude punoljetna, prebacit će ih na njezino ime. Dva paketa dionica, za suprugu i sebe, kupio je HNS-ov Jakša Marasović.
- Nadam se da ću na njima zaraditi. Dobit ću potrošiti s prijateljima i, naravno, obitelji - objasnio je.
Paketu dionica T-HT-a nije odolio ni HSLS-ov Zlatko Kramarić, koji se nada da će brzo zaraditi.
Većina saborskih zastupnika iz različitih se pobuda suzdržala od kupnje dionica T-HT-a.
DC-ova Vesna Škare Ožbolt smatra da treba ulagati u nekretnine, a Slaven Letica nije ih kupio jer nema novca. SDP-ova Milanka Opačić više vjeruje u rad nego u tu vrstu zarade koju, kaže, promovira HDZ. Andrija Hebrang želio bi ih vrlo rado kupiti. U tome ga sprečava, kaže, veliki kredit za stan. Isti problem s kreditom ima i HSS-ova zastupnica Ljubica Lalić, a kako se dioničarstvo smatra dobrim poslom, da ima novca kupila bi ih odmah.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_682 27.09.2007.

    AJD SAD NEK MI NETKO OBJASNI. NEKI POLITIČARI VIČU DA NEMAJU NOVACA DA KUPE DIONICE A ODAKLE NAMA SMRTNICIMA? PITAM SE TKO SU ONIH 600 000 LJUDI KOJI SU SE BILI PRIJAVILI ZA DIONICE? TKO KAŽE DA SE NEMA PARA??? SVI BI ZARADILI BEZ RADA, ODAKLE SAMO PADA TAJ NOVAC. NEK MI NETKO KAŽE DA I JA ODEM NEŠTO ULOVITI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare