To je to što me zanima!

Zastupnici prvog dana nakon najave raspuštanja Sabora poslali predizborne poruke

Kritike na račun vlasti uputila je i Karolina Vidović Krišto (OIP) kazavši  uz ostalo da su banke u Hrvatskoj od 2023 imale povećanje dobiti za 90 posto dok istovremeno zaposlenici banaka imaju nedostojanstvene plaće
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer Andrej Plenković jučer najavio raspuštanje Hrvatskog sabora, većina oporbenih zastupnika u utorak je svoje slobodne govore iskoristila kako bi sa saborske govornice uputila građanima predizborne poruke. Damir Bajs (Klub Fokusa i Reformista) previđa da će se Sabor raspustiti 15. ožujka, dva dana prije HDZ-ovog skupa i da će na izborima doći do smjene vlasti. Ističe kako je bitno da to toga dođe što prije.

'11 MUŠKETIRA' HDZ među nositeljima izbornih lista nema ni jednu ženu, stižu i reakcije: 'To je taj moderni HDZ'

I Marijan Pavliček (Klub Hrvatskih suverenista) smatra kako je krajnje vrijeme da se Sabor raspusti i građani idu na izbore.

Ako smatrate da živite bolje nego prije osam godina glasajte za HDZ, ako smatrate da je normalno da je 300 tisuća mladih u osam godina napustilo Hrvatsku, da je normalno da nam je granica propusna kao „švicarski sir”, da je normalno da smo po korupciji iza Kube i Ruande glasajte za HDZ, naveo je Pavliček.

A ako pak smatrate da stvari treba iz korijena mijenjati onda dajte potporu drugima, dajte potporu koaliciji Mosta i Hrvatski suverenista, dodao je.

U TRAVNJU ILI SVIBNJU? Izbori za Sabor i Eurosong bit će isti vikend?! U igri su ovi datumi

Kritike na račun vlasti uputila je i Karolina Vidović Krišto (OIP) kazavši  uz ostalo da su banke u Hrvatskoj od 2023 imale povećanje dobiti za 90 posto dok istovremeno zaposlenici banaka imaju nedostojanstvene plaće , tri puta niže nego u Austriji i upola niže nego u Češkoj.

"Sigurna sam da će na nadolazećim izborima progovoriti šutljiva većinska Hrvatska i da će pomesti kompromitiranu,  korumpiranu i  izdajničku samozvanu elitu, ni lijevo ni desno već pravedno uredimo Hrvatsku", pozvala je zastupnica.  

Davor Dretar (DP) osvrnuo se na kažnjavanje prodavača na tržnicama nakon što je Državni inspektorat počeo s detaljnim nadzorom. Poručio je da država ima pravo zaštititi svoje poljoprivredne proizvođače bez obzira smeta li to nekome u Bruxellesu i možda nije sukladno sa EU uredbama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • horvatincic.petra 06.03.2024.

    Kako ocekivano, politicari koriste svaku priliku za samopromociju. Sada ce preplaviti javnost s obecanjima koja ce vrlo vjerojatno zaboraviti nakon izbora. Standardna predizborna predstava.

  • TVP 05.03.2024.

    Kada bi ljudi bili u stanju obraćati pozornost i paznju na sadržaj poruka a ne suditi tko govori odavno bi se pomaknuli prema naprijed.

  • wetwetwetwetw 05.03.2024.

    dolazi i taj period kada naši zastupnici jednom u četiri godine nešto rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare