To je to što me zanima!

Zastupnicima su u Saboru podivljali tlakovi od stresa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najviši tlak, čak 180/100, izmjerili su A. Hebrangu, koji je rezultate proglasio nevažećima, a povišeni tlak muči zastupnike u oporbi i nezavisnog Lesara
Vidi originalni članak

Rad u Saboru je stresan posao i to pokazuje da bi se prema zastupnicima trebalo odnositi kao prema nježnom cvijetu, komentirao je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks (HDZ) svoj povišen krvni tlak. Udruge za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju besplatnom akcijom mjerenja tlaka i razine šećera u krvi saborskim zastupnicima obilježile su Svjetski dan bubrega. Najviši tlak, čak 180/100, izmjerili su predsjedniku Kluba HDZ-a Andriji Hebrangu, koji je rezultate proglasio nevažećima.
- Tlak se mjeri nakon deset minuta mirovanja, a kako sam prije dvije minute završio raspravu sa SDP-ovom Marijom Lugarić, nije ni čudo da mi je povišen - komentirao je Hebrang i ovlaš dodao kako mu se tlak, da je bio u raspravi s Nenadom Stazićem, uopće ne bi mogao izmjeriti. Posljedice aktualnog prijepodneva od dana ranije osjećao je i nezavisni zastupnik Dragutin Lesar, a povišene su tlakove zabilježili i HDZ-ov Berislav Rončević, SDP-ova Ingrid Antičević-Marinović, njen kolega Arsen Bauk, potpredsjednik Sabora, HDZ-ov Ivan Jarnjak, kojem je izmjereno 160/90. Najslađi zastupnik, sudeći isključivo po razini šećera u krvi koja je iznosila 6,6 je Berislav Rončević.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kusirica 13.03.2009.

    Da mi je znati koliki je tlak osobi koja je (recimo) radila 30 god i doletila na biro rada i ima familiju, e da mi je znati, pa bi bilo dobro cuti ove parazite na nas racun.

  • hulk10 13.03.2009.

    Tlak im je takav od silnog razmišljanja kako još više da izmuzu ovaj jadan narod

  • decembar 13.03.2009.

    Što je s tlakom ljudi koji su izgubili posao od 2500,00 kn? Ili onih koji rade, a ne dobiju plaću 2500,00 kn mjesečno? Ovi u saboru imaju povišen tlak samo i jedino od previše ića i pića i sjedenja. Kako ih nije sram žaliti se i jadikovati. Tako im besplatno dolaze kontrolirati tlak. Ne moraju ići kao mi ostali smrtnici u ambilante i čekati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare