To je to što me zanima!

Zatekli su 15 ljudi i hrpu oružja: Tajni bunker stadiona Partizana

U velikoj policijskoj akciji u Beogradu uhićen je vođa navijača Partizana Veljko Belivuk zvani 'Velja Nevolja' koji je osumnjičen za ubojstvo Milana Ljepoje. Policija sad pretresa stadione u Beogradu
Vidi originalni članak

Policija je na stadionu Partizana pronašla bunker koji je koristio vođa 'Grobara' Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, a nakon pretresa stadiona omogućili su zaposlenima da se vrate na radna mjesta, piše Kurir.

Pretresali su prostorije kojima su se koristili Belivuk i članovi njegove skupine, a u tim se prostorijama tražilo oružje i mogući tragovi koji bi bili korisni u istrazi. Zatečeno je 15 ljudi, javlja Blic. Policijske snage raspoređene su oko stadiona 'Rajko Mitić' te stadiona 'JNA' iz mjera opreza.

OTKAZANI TRENINZI Policija je upala na stadione Zvezde i Partizana! Uhitili su vođu Grobara Velju Nevolju...

Nakon višemjesečnog praćenja uhićenih aktera akcija je izvršena u noći te se, kako ističu srpski mediji, odnosi na rasvjetljavanje najtežih djela protiv života i tijela. 

Srbija se već godinama bori protiv navijačkih skupina koje su povezane s kriminalnim organizacijama, a prije pet godina je ispred jednog kafića ubijen tadašnji vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi koji je imao poduži dosje.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.02.2021.

    Nadjoseli ijedan traktor

  • 05.02.2021.

    Srpska nejač odrasla!!!!

  • Lažni sustav 05.02.2021.

    Zasto nisam pticica da letim daleko, i da vidim napolju ceka li me neko! Prodaj majko konja kocijasa, pa izvadi sina robijasa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare