To je to što me zanima!

Zatočen u podrumu 20 godina: Roditelji ga zavezali za krevet

Armando de Andrade (36) oslobođen je iz očeve tamnice nakon što je skoro 20 godina proveo u podrumu obiteljske kuće, zavezan za krevet. Policija ga je slučajno pronašla
Vidi originalni članak

Brazilac Armando de Andrade (36) oslobođen je iz očeve tamnice nakon što je skoro 20 godina proveo u podrumu obiteljske kuće, zavezan za krevet.

Policija ga je pronašla slučajno dok su pretraživali kuće u potrazi za članovima bandi. Kada su ga oslobodili, de Andrade je bio toliko traumatiziran da nije bio u stanju ni govoriti, samo je mogao klimati ili mahati glavom. Bio je potpuno zapušten, pothranjen, u sobi bez svjetla prekrivenoj ljudskim izmetom, javlja Daily Mail.

- Podignuli smo ga s kreveta, a on nije progovorio ni riječ. Izveli smo ga van, a on i dalje nije progovarao. Pomislili smo da je ili uplašen ili drogiran. Nije bio sposoban prepoznati da smo policija. Pozvali smo Hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu. Teško je vjerovati da je proveo 20 godina u toj prljavoj prostoriji. Ne znamo kako je uopće preživio. Uopće nije imao svjetla - rekao je šef policije Celso Marchiori.

Susjedi ga pamte kao sasvim normalnog 16-godišnjaka koji je volio voziti se na skateboardu i svirati gitaru, no jednog dana je nestao.

Sve ove godine, njegov otac Amancio de Andrade živio je u istoj kući sa svojom drugom ženom, a prijateljima i rodbini govorio je da njegov sin živi na sjeveroistoku zemlje, da je dobro i da ima svoju obitelj.

Armando je odveden u psihijatrijsku bolnicu. Policija je otvorila istragu, a njegov otac i maćeha još nisu uhićeni. Oni poriču optužbe. 

Amancio de Andrade tvrdi kako je Armando napustio rodni dom s 18 godina, te da se vratio prošli tjedan i molio obitelj da ga zaključaju u sobu kako bi mu pomogli s odvikavanjem od droge.

- On je odrastao čovjek. Nije se javljao otkad je otišao. Nismo bili u kontaktu. Prošli tjedan se pojavio na mojim vratima. Dali smo mu da jede i smjestili ga u podrum - ispričao je monstruozni otac.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Partiokojot 29.10.2016.

    U ime oca i sina amen

  • pješčani sat 27.10.2016.

    kakav je to kamerman?KATASTROFA

  • sol 26.10.2016.

    Ima slucajeva i kod nas i svuda, samo se ne zna koji je tragicniji, za ovako sta jedino, zrnce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare