To je to što me zanima!

Zatočena curica tvrdi kako nije bila taoc: Bojala sam se za tatu

Bivši aktivist za prava Aboridžina zatvorio se u ured s bombom u ruksaku. S njim je bila kćer (12). Ispričala je za Channel 7 kako joj je otac rekao da ode, ali nije htjela
Vidi originalni članak

Djevojčica (12) koju je otac 11 sati držao zatočenu u kompleksu pravnih zgrada u predgrađu Sydneya u utorak progovorila je za Channel 7.

- Nisam bila taoc... Željela sam ostati. Rekao mi je da mogu ići, ali ja sam se bojala da ga ne ozlijede - rekla je u emotivnom intervjuu, piše SKY. Policajci su upali u sobu gdje je bila s ocem nakon neuspjelih pregovora. Djevojčica, čiji identitet se ne smije otkriti, priznala je kako je u tom trenutku bila prestravljena.

- Probili su zid i bacili suzavac - dodala je djevojčica. Dok su je izvlačili iz zgrade vikala je 'Gdje mi je tata?'. 

Muškarac (52) s bombom u ruksaku i kćeri (12) ušao je u zgradu s odvjetničkim uredima u Parramatti u utorak ujutro. Nakon osam sati neizvjesnosti, otmičar je kroz razbijeni prozor policajcima bacio poruku. Nisu željeli otkriti što je tražio. Na kraju se otkrilo kako je muškarac bivši aktivist za prava Aboridžina. Tražio je 4500 australskih dolara (25.000 kuna) od njihove organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tp_IsidoraIzzy 08.09.2011.

    boze ova prva slika je tako strasna i jeziva,kao DEMON viri s prozora! :O

  • DRITO_KONJ 08.09.2011.

    Gotovcu neide pa neide..

Komentiraj...
Vidi sve komentare