To je to što me zanima!

Žena zatočila dva policajca u stanu i bacila ključ kroz prozor

Žena je prijavila muža zbog prijetnji. Došavši u stan policajci su uvidjeli kako nema osnove da privedu muškarca. Bijesna žena zaključala ih je i bacila ključ kroz prozor
Vidi originalni članak

M.Ž. (39) iz Novog Sada nazvala je policiju i prijavila svog nevjenčanog supruga da joj prijeti. Rekla je da joj lupa na vrata i prijeti. Policijska patrola ubrzo je stigla na adresu koju im je žena dala. Pred vratima su zatekli muža i pozvonili na vrata. Čim su policajci ušli sa njenim mužem u stan ona je odmah zatražila do njih da ga uhite. 

- Obzirom da nije bilo elemenata za privođenje, policajci su je uputili na građansku parnicu. Ona je eksplodirala i počela vikati - ispričao je za Blic izvor iz policije.

Obzirom da je snage reda nisu htjele poslušati zaključala je vrata stana i bacila ključ kroz prozor. Pregovaranje policije i žene trajalo je oko sat vremena. Bijesna M.Ž. nije htjela popustiti i dati rezervni ključ. Policajci su pozvali pojačanje i vatrogasce. Čim su vatrogasci počeli obijati bravu, žena se predomislila i sama otključala vrata rezervnim ključem, kojeg je cijelo vrijeme imala uz sebe. Policajci su protiv nje podnijeli kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nefer 11.11.2011.

    nisu venčani, vjerojatno nemaju ni djece... ako je njezin stan može ga isjeliti...

  • MirjanaMrakic Spasojevic 10.11.2011.

    Kod nas policija reaguje tek kad je prekasno...dodju na uvidjaj, valjda ih zato placamo...a kad treba da intervenisu dok je jos vreme, onda nemaju osnovu da uhapse nasilnika!!! Strasno! A svaki dan mozes u novinama procitati: ubijena zena koja je godinama maltretirana, ali niko nije reagovao! U najboljem slucaju, privedu nasilnika na razgovor i tu se sve zavrsi...do ubistva.

  • kostobolja 10.11.2011.

    a kad je nasilnik ubije, onda će se svi iznenaditi i čuditi po običaju i onda će se javiti udruge za zaštitu žena ... a policija će povući njenu prijavu i reći da je tužena preminula od posljedica obiteljskog nasilja

Komentiraj...
Vidi sve komentare