To je to što me zanima!

Zatočio djelatnicu socijalnog: Iznudio potpis da ostvari prava

Djelatnica socijalne skrbi (32) došla je u stan Puljanina (24) kako bi utvrdila njegove socijalno-ekonomske prilike. Odmah po ulasku u stan, mladić je počeo vikati...
Vidi originalni članak

Mladić iz Pule u četvrtak zatočio je u svom stanu djelatnicu Centra za socijalnu skrbi i iznudio od nje potpis radi ostvarivanja nekih prava, izvijestila je PU istarska.

U prijepodnevnim satima, djelatnica socijalne skrbi (32) došla je u stan Puljanina (24) kako bi utvrdila njegove socijalno-ekonomske prilike. Odmah po ulasku u stan, mladić je počeo vikati i razbijati te se djelatnica uplašila i pokušala izaći. Mladić ju je u tome spriječio i prisilio da napiše zapisnik, temeljem kojeg bi ostvario određena prava, a nakon što je učinila kako je tražio, pustio ju je iz stana. 

Protiv mladića se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i iznuda.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • CUKRENA. 24.10.2014.

    Sad će dobiti stan i hranu besplatno i eto mu njegova prava...u tim godinama, a radit...ništa..:(

  • brazzer 24.10.2014.

    Zaslosno je sto mladic od 24 godine ako je zdrav, a ocito i dovoljno snazan da nekoga zadrzi cilja na socijalnu pomoc. Svima nam je tesko, ali uz zdravih deset prstiju se snadjemo i bez milostinje drzave macehe.

  • svetionik 24.10.2014.

    Djelatnici socijalnog morali bi uvijek biti u paru s pravnikom iz te službe. Nikada djelatnici ne idu sami baš zbog takvih slučajeva, radi opreznosti...Žao mi je što je to doživjela ali u takvim službama, na terenu čovijek mora biti jako, jako oprezan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare