To je to što me zanima!

Zatukao ženu i njene roditelje: Ubojicu uhitili u Novom Sadu

Nadležni, prema medijskim napisima, nisu isključivali ni mogućnost da je trostruki ubojica uspio ući u Hrvatsku zbog čega su raspisali tjeralicu
Vidi originalni članak

Nakon tri dana skrivanja, uhićen je Goran Janković (37) iz Novog Sada koji je u ponedjeljak ubio suprugu Mirjanu (32), punicu Nadu (57) i punca Branislava Pajića (57), i to pred svojim sinovima. Kako javlja Kurir, uhitili su ga kod Brodogradilišta u Novom Sadu. 

Nadležni, prema medijskim napisima, nisu isključivali ni mogućnost da je trostruki ubojica uspio ući u Hrvatsku zbog čega su raspisali tjeralicu. 

Izvori Kurira naveli su kako gotovo nema sumnje da je Janković planirao pokolj.

- On je macolu kojom je žrtvama smrskao glave ponio sa sobom, vjerojatno iz svoje radionice. Zašto bi je nosio da nije planirao zločin - kaže izvor.

Goran je, navodno, bio uvjeren da Mirjana ima drugog i da ga vara. Jankovića je, kako mediji u Srbiji neslužbeno doznaju, Mirjana prije samo dva tjedna prijavila za nasilje u obitelji i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Kako neslužbeno doznajemo, zbog sumnje da je ilegalno napustio zemlju, srbijanska policija pojačala je bila tijekom jutra kontrole putnika u blizini graničnog prijelaza s Hrvatskom u Bačkoj Palanci.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 27.05.2019.

    Sta si napravi od zivota sebi a i svojoj djecici. Strasno.

  • trbuško 27.05.2019.

    Bitno da je prvo receno da je pobjegao u hrvatsku ili hercegovinu.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 27.05.2019.

    Najverovatnije da se ubio,gde da ga toliko ne pronadju,a deca su osudjena na propast daj bože za njih lepe budućnosti,ali kako...kad su to doživela da vide kako im monstrum ubija majku....Šta god da je radila,ovo nije opravdanje da uradi...slaba kaznena politika,zabrana prilasj,da samo na papiru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare