To je to što me zanima!

Zatukla muža sjekirom, tijelo zakopala pa prijavila nestanak

M.K. je 19. lipnja ove godine policiji prijavila da joj je suprug dan ranije otišao u nepoznatom smjeru i da se nije vratio kući. Policija je počela istragu. Sumnja je pala na M.K.
Vidi originalni članak

M. K. (55) iz Zvornika (BiH), uhitila je policija zbog sumnje  da je sjekirom ubila svoga supruga V.K., te lažno prijavila njegov nestanak.

"Crna udovica" je 19. lipnja ove godine policiji prijavila da joj je suprug dan ranije otišao u nepoznatom smjeru i da se nije vratio kući.

- Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Zvornik su, postupajući po prijavi, te poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoji sumnja da je lažno prijavljen nestanak  V.K. - priopćio je Miljan Bobar, glasnogovornik PU Zvornik.

Prva na listi osumnjičenih bila je M.K. koja je prijavila nestanak supruga. Priveli su je u policijsku postaju, i ona je tijekom ispitivanja priznala da je muža ubila s nekoliko udaraca sjekirom, a potom njegovo tijelo zakopala.

 - Tijekom kriminalističke obrade M.K. je priznalo izvršenje krivičnog djela, opisala je mjesto gdje je zakopala supruga gdje je tijelo i pronađeno - rekao je Bobar.

Protiv M.K. podnesena je kaznena prijava zbog ubojstva, te je predana policijskom pritvorskom nadzorniku. U pritvoru će čekati odluku istražnog sudca koji će joj najvjerojatnije odrediti istražni zatvor nakon kojeg će nadležno tužiteljstvo podnijeti optužnicu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • MAJA-MAGDALENA 24.06.2017.

    Kažem vam ja ...brak je sirotinjska zabava .

  • Rocking Roller 23.06.2017.

    Ljudi, prestanite se ženiti i udavati. Nema smisla. Stvarno. :)

  • Hommolupetuss 23.06.2017.

    Tražio je da svaki dan kuha pa nije mogla više to trpit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare