To je to što me zanima!

Zatvorenik na jumbo plakatu zaželio Ivi Sanaderu sretan put

Na graničnom prijelazu Bregena su postavili jumbo plakat velik 11 metara na kojem je Denis Avdić odjeven u zatvorenika našem bivšem premijeru želi sretan put
Vidi originalni članak

Denis Avdić, voditelj slovenskog Radia 1, glavni je uzrok za kolone koje su se u četvrtak stvorile na graničnom prijelazu Bregana. Na graničnom prijelazu su postavili jumbo plakat velik 11 metara na kojem je Denis odjeven u zatvorenika, a u rukama drži lisice te našem bivšem premijeru Sanaderu želi sretan put. Mnogi su se zaustavljali i fotografirali plakat, a neki su i potrubili.

- Lijepe božićne blagdane i nasmijanu 2011. godinu želi vam Denis - poručio je.

Slovenski novinar je inače ovog ljeta nazvao premijerku Jadranku Kosor te je imitirao Janeza Janšu.

Prodaju šalice s likom Ive Sanadera

Na božićnim štandovima u Bogovićevoj ulici u Zagrebu prodaju se šalice za 45 kuna sa likom bivšeg premijera Ive Sanadera. Na šalicama su između ostalog i šaljivi natpisi poput 'Remetinec Correcting people', 'Salzburg Božić dolazi' te 'Božićnica 2010. 0 kn'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • miki62 03.01.2011.

    svaka ćast DENISE!!

  • fenomen123 30.12.2010.

    Sta ce slovenci pricati kad im cjelu drzavu mozes sa rezervom prijei! PUSA!!!!!!!

  • dewillyoung 27.12.2010.

    slovenija, - NAMJERNO sam napisao malim slovom .,JER -ZNA SE hehe - je JEBI GA mala zemljica pa im na PLAKATIĆ stane samo jedan ,KOD NAS IMA VISE TAKVIH , pa nam treba V E Č I plakat jer u SLOVENIJICI NEBI STAO hehe .....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare