To je to što me zanima!

Zatvorenik (44) u Splitu prijetio je sucu i policiji da će ih ubiti

U policiji kažu da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom za kojega sumnjaju da je tijekom travnja iskazivao kako će po izlasku usmrtiti sudca i dva policijska službenika
Vidi originalni članak

Zatvorenik (44) koji je u splitskom zatvoru prijetio da će nakon izlaska na slobodu automobilom pregaziti dvojicu policajac i suca kazneno je prijavljen i čeka ispitivanje na tužiteljstvu, doznaje se u utorak u policiji.

SVIJET SEKSA Bizarni fetiši i što znače: Neki se pale na stabla i kipove, a evo zašto žene vole zatvorenike

U policiji kažu da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom za kojega sumnjaju da je tijekom travnja za vrijeme dok se nalazio na izdržavanju kazne zatvora iskazivao kako će po izlasku usmrtiti sudca i dva policijska službenika. 

ŠEF WAGNERA O 'ZAPOSLENICIMA' Prigožin objavio: 32.000 bivših zatvorenika vratilo se u Rusiju, ispunili su svoje ugovore...

"Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 44-godišnji muškarac na štetu tri osobe ostvario obilježja kaznenog djela prijetnje te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu danas će biti predan pritvorskom nadzorniku", dodaju u policiji.

Od tamo će na ispitivanje u tužiteljstvo koje nakon ispitivanja treba odlučiti hoće li protiv njega pokrenuti istragu zbog prijetnje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Smik 20.06.2023.

    sad su u štrajku pa im nemre niš.

  • JA SAM TAJ 20.06.2023.

    Gore iznad je članak o grešci na dresu reprezentacije. Tamo je i sarkastični dodatak koji bi se za naslov ovog članka trebao preformulirati "bilo z bilo t svejedno je.   

Komentiraj...
Vidi sve komentare