To je to što me zanima!

Zatvorili ga jer je na Facebooku prijetio ministru Jovanoviću

Tomislav. S. je ministru psovao četničku mater te napisao: "Da Bog da ti se srpsko sjeme zatrlo", "Čuvaj me se imam štangu", "Letjet će opet aktovke u zrak"...
Vidi originalni članak

Zbog prijetnji ministru znanosti, obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću na svom Facebook profilu sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu poslao je Tomislava S. na mjesec dana u istražni zatvor. To je učinio kako bi ga spriječio da ponovno prijeti ministru.

Tomislav. S. je ministru psovao četničku mater te napisao: "Da Bog da ti se srpsko sjeme zatrlo", "Čuvaj me se imam štangu", "Letjet će opet aktovke u zrak". No, to nije povezano s aktovkom koju je svojedobno u Saboru bacio Ivan Bobetko nego je posljednja prijetnja vezana s Tomislavovim sukobom sa bivšim saborskim zastupnikom HDZ-a Dragom Krpinom

Prije desetak godina na Cvjetnom trgu u Zagrebu, kada je naletio na Krpinu, tvrdi osumnjičeni, dobacio mu je "lopove", nakon čega su se i dograbili. Tijekom sukoba aktovka je odletjela u zrak. Niz vulgarnih prijetni završio je sa "Za dom spremni".

Tomislav S., koji je na ispitivanju kod suca tvrdio kako ne bi nikada napao Jovanovića, već je bio u zatvoru zbog razbojstva i prijetnji pa je i ta činjenica doprinjela da opet završi u Remetincu.


Idi na 24sata

Komentari 197

  • Šumar66 03.12.2013.

    jovanoviču tuži Baumaks oni imaju parolu SVE ZA DOM

  • katarina marić_1 03.12.2013.

    Dali se Jova zapitao zašto ga ljudi mrze? Što je zaslužio to je i dobio!

  • 03.12.2013.

    Citiram 24sata: "Zbog prijetnji ministru znanosti, obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću..."!! kako se doticnog moze zvati ministrom znanosti i obrazovanja kad nezna da pozdrav za dom nije ustaski nego puno stariji??

Komentiraj...
Vidi sve komentare