To je to što me zanima!

Zatvorio sina na dva mjeseca u drvenu kutiju, ukrao tri kokoši

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Član sekte menonita David Knelsen svog je sina Johana (21) dva mjeseca držao zatočenog jer je ukrao tri kokoši i gorivo. U kutiji je jeo, spavao, obavljao nuždu
Vidi originalni članak

Nemilosrdni otac iz Bolivije svojeg je 21-godišnjeg sina na dva mjeseca zatvorio u drvenu kutiju jer je, kako je rekao vlastima, ukrao tri kokoši i gorivo, piše Telegraph. David Knelsen, porijeklom Kanađanin, tvrdi da je mladić mentalno zaostao te da mu ovo nije prva krađa. Dodao je i kako ga sin ne poštuje i da puno pije.

- Zatvorio me kao svinju - rekao je mladić policajcima.

Slučaj je policiji prijavio građanin koji je svjedočio mladićevim patnjama. U drvenoj kutiji visokoj 1,8 m s otvorom od 20 cm Johan je punih osam tjedana jeo, spavao, obavljao nuždu  i prao se. 

- Ljutili su se na mene. Ovdje ne mogu ništa - rekao je Johan lokalnoj televiziji. Otac je objasnio kako je na taj način želio popraviti sinovo ponašanje nakon što ni psihijatar nije pomogao.

Policija je protiv Knelsena podigla kaznenu prijavu. Članovi religijskog pokreta menonita se strogo pridržavaju Biblije i protive se korištenju bilo kakve moderne tehnologije, uključujući i električnu energiju. Ne koriste automobile, a odjeću koju nose sami šiju.  

Idi na 24sata

Komentari 27

  • đakovo 26.06.2011.

    ja bi tog svog oca odmah ubio.....nek si mi 100 puta tata al to mi nemožeš radit!

  • jasnajuric 20.06.2011.

    Grozno, grozno je tog čovjeka nazvati roditeljem. A opet što mislite to napraviti kod nas? Tko jami - s njim u kutiju. Hrvatska bi napravila Kutijalend i evo turizma. Umjesto u Diznilend ili Gardenlend organizirati posjet Kutijalendu. Tražim ORTAKA za izradu kutija, dobit dijelimo bratski, 80% meni, 20% ortaku.

  • apis 18.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare