To je to što me zanima!

Zatvorski kapelan u Njemačkoj švercao hašiš, mobilne telefone i punjače u kebabima

Čuvari su, pri ulasku kapelana u zatvor za vrijeme rutinske kontrole primijetili da prvi pregledani kebab 'ne sadrži ni meso ni salatu, već nešto što je izgledalo kao paketić droge'
Vidi originalni članak

Katolički kapelan zatvora u njemačkome gradu Heinsbergu, nedaleko od nizozemske granice, navodno je pokušao prokrijumčariti hašiš i mobilne telefone zatvorenicima, a skrio ih je u kebab sendvičima. Dpa piše da mu naum nije uspio te je uhićen.

Prema povjerljivom izvješću ministarstva pravosuđa zatvorski kapelan je 19. srpnja poslijepodne stigao u zatvor s 13 kebaba namijenjenih zatvorenicima koji su sudjelovali u grupnom događanju u zatvoru za mladež.

Po pisanju njemačkog Bilda, čuvari su, pri ulasku kapelana u zatvor za vrijeme rutinske kontrole primijetili da prvi pregledani kebab "ne sadrži ni meso ni salatu, već nešto što je izgledalo kao paketić droge".

NANJUŠILA IH BELLA "Kralj šverca cigareta" i još trojica kraj Velike Gorice pali sa šest tona i 300 kg duhana

U pet kebaba pronađeno je ukupno 153 grama hašiša te nekoliko mobitela i punjača.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Manchester 09 31.07.2022.

    Hasis duvaju Kraljevi zasto nebi I robijasi….a kapelan 😂 simpatican je ….

  • sircus 31.07.2022.

    zar ne mogu u zatvoru postaviti uredjaje za ometanje gps signala i sto ce mob..

  • crazy mind 31.07.2022.

    pa duhovnik se je brinuo za duhovno stanje mladih robijasa. zna od da su im bitni socijalni kontakti a i sredstva za "smirenje", da prebrode teske zatvorske dane 🤦‍♂️🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare