To je to što me zanima!

Ruska sutkinja: Zaur Dadajev priznao je ubojstvo Nemcova

Zaur Dadajev, jedan od dvojice osumnjičenih za sudjelovanje u likvidaciji ruskog oporbenog čelnika Borisa Njmcova, krajem veljače priznao je ubojstvo
Vidi originalni članak

Zaur Dadajev, jedan od dvojice muškaraca osumnjičenih za sudjelovanje u likvidaciji ruskog oporbenog čelnika Borisa Nemcova, krajem veljače priznao je ubojstvo, prenose u nedjelju ruske agencije pozivajući se na moskovsku sutkinju Nataliju Mušnikovu.

Mušnikova je priopćila da je Dadajev priznao sudjelovanje u ubojstvu te mu odredila pritvor do 28. travnja, javlja Reuters.

- Osim njegovim priznanjem, sudjelovanje Dadajeva u počinjenju zločina potvrđeno je dokazima prikupljenim u sklopu istrage tog kaznenog djela, kazala je sutkinja.

REUTERS/PIXSELL

Dudajev je bio pripadnik policijiskog bataljuna "Sever", dijela snaga ministarstva unutarnjih poslova u Čečeniji. Uz njega, moskovske vlasti su ranije optužile i Anzora Gubaševa za učesništvo u ubojstvu.

REUTERS/PIXSELL

Nemcov, bivši zamjenik ruskog premijera ubijen je u središtu Moskve 27. veljače navečer dok je s ukrajinskom manekenkom šetao preko mosta nedaleko od Kremlja.


Idi na 24sata

Komentari 182

  • Satnik Dušan Jugović 09.03.2015.

    Kad ga KGB propusti kroz šake prizanti će i ubojstvo JFK-a iako tada nije bio ni rođen. Osim toga kako pogdno za Putina da priljepi smrt jednog nepriajtelja drugom neprijatelju, Moskalji ostali Moskalji.

  • ArijanAvdagić 09.03.2015.

    A JE RUŽAN ĆOVIK I JA SAM ALI KAD NJEGA VIDIM TJEŠIM SE

  • dancuo 09.03.2015.

    Dobra vijest, iako je naredba stigla iz Washingtona. Otarasili su se neproduktivnog pijuna i naštetili ruskoj vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare