To je to što me zanima!

Zaustavili ga u Puli: Pijan je vozio autobus s 12 putnika

Putnike su ukrcali u drugi autobus. U četvrtak će muškarca koji je pijan vozio autobus zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dovesti na prekršajni sud
Vidi originalni članak

Policajci su u srijedu oko 13 sati na petlji Pula kontrolirali autobus Setra, riječkih registracija koji je na relaciji  Rijeka-Pula vozio 47-godišnjak. 

Vozač je imao 2,58 promila te je isključen iz prometa i odveli su ga u posebne prostorije do otriježnjenja. U autobusu kojeg je vozio bilo je 12 putnika. Njih su ukrcali u drugi autobus.

U četvrtak će muškarca koji je pijan vozio autobus zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dovesti na prekršajni sud. 

Neslužbeno doznajemo da se radi o autobusu prijevozničke tvrtke Autotrans, a koje posluje pod Arrivom. 

Iz njihovog centra na upit znaju li za spomenuti događaj nisu nam željeli ništa reći, te nas uputili da pošaljemo mail za reklamacije te tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • povijest činjenica 20.09.2018.

    Ovo je već tko-zna-koja neugodna priča o vozačima buseva ... stoga ozbiljnije kontrole i uvesti unutarnju kameru spojenu na softver za video nadzor ...

  • 龍出生 19.09.2018.

    eh sad da se je prevrnuo taj autobus mladi vozac koji je udaljen 2km od tog autobusa bi bio skrivljen za neserecu a ne alkohol.

  • ales 19.09.2018.

    može i unatrag bez gledanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare