To je to što me zanima!

Zaustavili ga: Vozač napao policajce, jednog i ozlijedio

Prilikom sankcioniranja prometnog prekršaja vozač je fizički napao dva policijska službenika nanijevši jednom lakše ozljede, dok im je istovremeno putnica prijetila
Vidi originalni članak

Vozač (43) i putnica (43) teretnog vozila u petak su napali i prijetili dvojici policajaca u Oštarijama kod Ogulina nakon što su ih tijekom redovne kontrole prometa zaustavili i vozača  sankcionirali zbog prometnog prekršaja. U napadu je jedan policajac lakše ozlijeđen, a muškarac i žena su uhićeni.

Prilikom sankcioniranja prometnog prekršaja vozač je fizički napao dva policijska službenika nanijevši jednom lakše ozljede, dok im je istovremeno putnica prijetila. 

Vozač je potom uhićen uz uporabu sredstva prisile. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi i prijetnje, oboje su predani pritvorskom nadzorniku, priopćila je PU karlovačka. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 24.08.2015.

    Nek to proba njemačkom policajcu napraviti, to će mu biti zadnje u životu.

  • digelante 23.08.2015.

    Odvratan narod, ima ih i bogatih, ali cigan ostaje cigan.

  • Sibenik-Grad 23.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare