To je to što me zanima!

Zaustavili kamion kod Lužana: Unutra se skrivalo sedam ljudi

Svi su oni prebačeni u policijsku postaju u Slavonski Brod radi identifikacije na temelju kojeg će biti određeno daljnje postupanje – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske...
Vidi originalni članak

Nešto poslije 14 sati kod Lužana na autocesti A3 zaustavljen je kamion Turskih registarskih oznaka u njemu je policija pronašla sedmero ljudi. 

– Oko 14.20 policija je u redovitoj kontroli zaustavila kamion i u tovarnom prostoru je pronađeno sedmero ljudi. Svi su oni prebačeni u policijsku postaju u Slavonski Brod radi identifikacije na temelju kojeg će biti određeno daljnje postupanje – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske.

Neslužbeno doznajemo da je i kamion u Slavonskom Brodu koji je predan carinskim djelatnicima. 
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • budalajlama 10.11.2018.

    Kaj ih zajebavaju, pa to je posada, vozač, suvozač, kondukter, kontrolor, stjuard/esa, navigator, prvi podmazivač stroja i mali od šanka(potrčko).

  • rođo101 09.11.2018.

    ma nije moguće,daj molim vas nemojte širit paniku pa kod nas nema ilegalnih migranata. naša policija čuva naše granice,ja mislim da u nadolazećem periodu ni polava nebi mogla preć preko granice,a kamo li migranti.

  • histria0@yahoo.com 09.11.2018.

    Nekada srbija živila od hrvatskih deviza i turizma, a sada živi od transporta droge i migranata. Mašala!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare