To je to što me zanima!

U autu na ulici upucao ženu, a onda i sebe: 'Vikala je upomoć'

Beograd: Muškarac koji je u ponedjeljak ujutro pucao u svoju ženu, pa u sebe nije imao dozvolu za pištolj. Nitko od članova obitelji nikad nije bio prijavljen za obiteljsko nasilje
Vidi originalni članak

Suprug (37) je pucao na ženu (37) u njezinom službenom automobilu u kojem su se zajedno vozili kroz Novi Beograd, doznaje Kurir. Muškarac je zaustavio auto nasred ulice i ispalio hitac u ženu, nakon čega je izašao iz vozila i pucao sebi u glavu

- Krenuo sam na posao i čuo sam prasak. Prvo sam pomislio da su petarde. Kad sam bolje pogledao, vidio sam čovjeka s bradom kako drži pištolj u rukama i ispaljuje jedan hitac u auto, a potom je okrenuo pištolj prema sebi i opalio - izjavio je očevidac za Kurir. Ostali očevici vidjeli su kako je Duško ispalio tri metka u svoju suprugu iz pištolja za koji nema dozvolu te čuli kako supruga Tamara zove upomoć. Kako neslužbeno doznaje Blic, nitko iz članova obitelji nije nikada bio prijavljen za obiteljsko nasilje. 

Supruga Tamara R. radi kao direktorica jedne predškolske ustanove, dok je Duško R. vlasnik jedne marketinške agencije. Zajedno imaju i osmogodišnju kćer. Pretpostavlja se da je tragediju uzrokovala bračna svađa. 

Policija je blokirala taj dio grada, a hitna pomoć je odmah došla na mjesto pucnjave. Kako saznaje Kurir, Tamara R. je u stabilnom stanju, dok je suprug Duško R. u kritičnom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • trinker 19.12.2017.

    Novi Beograd je naš Zemun

  • matalan 18.12.2017.

    kako, zar se smije pucati iz pljuce bez dozvole...

  • MirianaJuras 18.12.2017.

    Ove zemlje po Balkanu nikako ne smiju ulaziti u Europsku uniju i siriti tu divljastvinu po Europi. Ova se drustva nisu jos civilizirala, ljudi na tim prostorima se jos obracunavaju vatrenim oruzjem kada se ne mogu dogovoriti oko necega, i to zlo treba drzati daleko od onoga zdravoga tkiva Europe, inace ce sve frcati u zrak ako se ove zemlje rastrkaju po Europi. To isto vazi i za Hrvatsku koja ne smije ulaziti u shengen i sve ostale zemlje na tim prostorima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare