To je to što me zanima!

Zavareni pištolj stavio je ženi pod vrat i pljačkao ju

Osijek: Mladić (16) iz trgovine je ukrao 900 kuna i cigarete. Zaposlenici je držao oružje pod vratom. Policija je pljačkaša našla nakon desetak minuta
Vidi originalni članak

Zaposlenica u osječkoj trgovini "Astek", Željka Zlatko (41), spremala se u petak navečer zatvoriti trgovinu. Tada je unutra ušao mladić. Došetao je do blagajne za kojom je sjedila Željka, koja je bila sama u trgovini. Navukao je masku, izvadio pištolj i stavio ga Željki pod vrat tražeći novac. Uplašena trgovkinja napunila je plastičnu vreću s novcem, a razbojnik je uzeo i šteku Marlbora.
- Pištolj nije micao s mog vrata sve dok nisam napunila plastičnu vreću - prisjeća se Željka.  Kradljivac se s oko 900 kuna mirno udaljio iz trgovine, a Željka je odmah nazvala policiju. Nakon samo deset minuta nakon pljačke policija je pronašla razbojnika - mladića starog 16 godina. Pregledali su pištolj koji je imao te su utvrdili da je oružju zavarena cijev.
- Nije mi palo na pamet spustiti pogled i provjeravati je li mu pištolj bio neispravan. Još osjećam hladnoću toga metala! I ne bih to nikome poželjela - komentira Željka. Pištolj je mladiću posudio prijatelj (18), koji će kazneno odgovarati jer je mladiću dao oružje iako je znao da se on sprema u pljačku. Policija je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež podnijela kaznenu prijavu protiv mladića, koji može dobiti jednu do deset godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zzmm 21.12.2009.

    Ne kazem da toga nema svugdje,ali ovi balavci u Osijeku nisu normalni.Bitno je samo da si kaznjavan ili da si u nekom \" mutnom \" drustvu i onda si pravi \" mangup \".dosta je bilo uvjetnih kazni...treba od nekoga i primjer napraviti...10 god robije i doviđenja!tada ce imati dovoljno vremena za razmisljanje a mozda i neku skolu zavrsi.

  • mania 21.12.2009.

    kad ovak sta procitam samo se uznemirim!ma cijelu obitelj skupa s malim smradom u buksu i izubijat boga u njima i tocka!ionako sve od doma pocinje!

  • Najljepša1 21.12.2009.

    Mali je vani za 2h i spreman za nove podhvate! 3 puta će doći na neko saslušanje i to je to ... nastavlja po starom ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare