To je to što me zanima!

Potresni prizori: Pokopali su Denisa (3) u Velikoj Kladuši...

Posljednji ispraćaj pokojnog Denisa Rašića bio je u dvorištu obiteljske kuće gdje je bila nazočna cijela obitelj,  otac Rašid Pašić, stričevi, tetke te rodbina i brojni susjedi...
Vidi originalni članak

Na mjesnom groblju u Elezovićima u općini Velika Kladuša u BiH u četvrtak je pokopan trogodišnji Denis Pašić, za čiju smrt se sumnjiči njegova majka Chiara Pašić (32).

Nakon što je Rašid Pašić, otac djeteta, potpisao početkom tjedna suglasnost za pokop svog sina u Velikoj Kladuši, tijelo dječaka dovezeno je u srijedu iz Pule.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednji ispraćaj pokojnog dječaka bio je u dvorištu obiteljske kuće gdje je bila nazočna cijela obitelj, otac, stričevi, tetke te rodbina i brojni susjedi.

Podsjetimo, Puljanka Chiara Pašić osumnjičena da je s 14-godišnjom maloljetnicom sredinom prošlog tjedna ubila svoga trogodišnjeg sina Denisa. Ubrzo nakon što joj je određen istražni zatvor po osnovi opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i posebnih okolnosti izvršenja kaznenog djela, ona je iz pulskog zatvora prevezena u zatvorsku bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu, zbog poremećaja zdravlja.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • centarfor 02.06.2017.

    Jedino je šteta da otac koji sada odležava zatvorski kaznu, kuju nije umlatio do kraja prije nego je ubila anđela. Mislim da bi sud sada trebao preispitati svoju odluku i donijeti rješenje o smanjenju kazne jer je sada svima jasno da je čovjek bio u pravu kada ju je prebio umjesto da joj je polomio ruke da se ne mogu nikada pokrpati.

  • marica-maca 02.06.2017.

    Tuga velika,neka ga čuvaju anđeli.

  • UNPROFOR 02.06.2017.

    Šta radi sanitarna inspekcija u Bosni !!! Izgleda ništa , jer možeš sa umrlim pre 7 dana raditi šta te je volja ! Ovaj i ovakav sprovod je sramota ćak i za Balkan ! Mogu oni imati sto svojih vjerskih obićaja , ne mogu se kositi sa sanitarnim zakonima Države ! Sramota ! Još pored Policija i dozvoljava vađenje iz zapećaćenoga sanduka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare