To je to što me zanima!

Bio je usamljen pa je potrošio milijune i vratio se prijateljima

Velika Britanija: John Currie (66) je na lotu dobio 6,5 milijuna funti. No kaže kako je bio jadan i usamljen. Novac je zato potrošio i sad se vraća svom starom životu
Vidi originalni članak

Umirovljenik John Currie (66) dobio je na lotu 6,5 milijuna funti (oko 54,6 milijuna kuna). No kaže kako je nakon dobitka postao jadan i usamljen. Gotovo sav novac je potrošio, ali kaže da je sada zadovoljan jer se može vratiti u svoju staru kuću i svojim starim prijateljima, piše Sun. John je svojoj kćeri i svakom od troje sinova dao milijun funti. Svojoj bivšoj supruzi je dao 200.000 funti, a 1,5 milijun je uložio u dionice. Osim toga dio novca je dao za putovanje u Australiju. Putovao je i na Tenerife i u Las Vegas, a put je platio i prijateljima. 

- Uživao sam u putovanjima s prijateljima, no ne mogu više tako živjeti. Ne mogu se niti odreći pića. Bit ću najsretniji kada se vratim u Gova gdje ću sa svojim prijateljima moći piti i kladiti se u kladionici - rekao je Britanac. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • spirit lamp 30.10.2010.

    meni jedino nije jasno gdje u tekstu pise da je sav novac potrosio? Pise da je dao obitelji, ulozio u dionice i malo putovao.Cini se da zapravo bas pametno raspodijelio.

  • -mariela- 29.10.2010.

    Bravo za covjeka koji je znao sta su njegovi prioriteti.On je sretan u picu i kladionici,ostavio sebi za to,drugaciji ga zivot ne zanima..ostalo podjelio na vrijeme da nebi vrag sve odnio kud ne treba.On nije potrosio,vec je podjelio svojoj obitelji.Znao je biti trijezan u vaznoj odluci!

  • ciLa 29.10.2010.

    Pa dobro si napravio podijelio svojima dio uložio svaka ti dala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare