To je to što me zanima!

Zbog bijesa četiri god. pucao iz kamiona po ostalim vozilima

Vozač je od 2008. godine iz svog kamiona pucao 762 puta. U pucnjavama je jedna žena ranjena u vrat, dok je druga sletjela s ceste i zabila se u zaštitnu ogradu
Vidi originalni članak

U Njemačkoj je uhićen 57-godišnjak koji je iz svojeg kamiona više stotina puta pucao na ostala vozila na autoputu, piše Spiegel

Vozač teretnog vozila je kao motiv naveo 'bijes i frustraciju prometom'. Krivnju je priznao nekoliko sati nakon uhićenja u regiji Eifel u nedjelju ujutro. 

Od 2008. godine je vozač špedicijske tvrtke iz njemačke pokrajine Nordrhein-Westfalen najmanje 762 puta pucao iz vatrenog oružja iz svog kamiona na ostala vozila. Najčešće je gađao tegljače koji prevoze automobile. 

Policija je na medijskoj konferenciji istaknula kako je koristio više vrsta vatrenog oružja, u domu mu je pronađeno 1300 komada streljiva. Predsjednik Državnog odjela za kriminalitet, Jörg Ziercke, ističe kako je ovo 'jedinstven slučaj u kriminalnoj povijesti'. Policija je vodila istragu četiri godine, no po ulasku metka u vozila već su rano zaključili kako je riječ o vozaču teretnog vozila. 

U pucnjavama je jedna žena ranjena u vrat, dok je druga sletjela s autoceste i zabila se u zaštitnu ogradu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bosanac laki 27.06.2013.

    šta su radili inspektori kad im je trebalo 4.godine da ga uhvate,pa frajer je mogao minirat kompletan autoput kroz cijelu njemačku kolko je god duga u velika i dizat ga pomalo u zrak a da ovi nebi skužili,ovo je slučaj za INSPEKTORA REXA!!!!

  • sele dj 26.06.2013.

    Nakon cetiri godine otkrije se takav ludak u Njemackoj ,da su culi kojim slucajem svabe da se to dogada u Hrv.nebi ni jedan dosao na more misli li bi da je opet rat poceo!

  • mališa 26.06.2013.

    Sve manje i manje ima tolerancije na cestama

Komentiraj...
Vidi sve komentare